Redactia.ro
Home » Homepage » Gestul uman al colegilor de la spitalul „Marius Nasta” în amintirea lui Cornel Petreanu. Rar mai vezi așa ceva pentru un doctor cercetat pentru mită

Gestul uman al colegilor de la spitalul „Marius Nasta” în amintirea lui Cornel Petreanu. Rar mai vezi așa ceva pentru un doctor cercetat pentru mită

GALERIE FOTO (3) colegi medic cornel petreanu

Medicul chirurg Cornel Petreanu a murit în cursul zilei de duminică, 8 octombrie, într-un accident rutier bizar, care a ridicat numeroase semne de întrebare. El era cercetat pentru mită și se zvonea faptul că nu ar fi operat pacienții grav bolnavi decât dacă ar fi primit atenții considerabile de ordin financiar. Colegii acestuia sunt șocați de moartea preamtură a medicului și au decis să facă un gest emoționant în memoria acestuia.

Colegii medicului Cornel Petreanu, gest emoționant în memoria doctorului decedat într-un cumplit accident rutier

Colegii medicului Cornel Petreanu sunt șocați de trecerea în neființă a celebrului medic. Unii dintre ei se gândesc la ce este mai rău și sunt de părere că accidentul nu a fost unul cauzat de neatenție, ci de faptul că medicul ar fi fost copleșit de problemele generate de cercetarea sa pentru mită. Pe de altă parte, există persoane care nu doresc să ia acest lucru în calcul și consideră că varianta sinuciderii este exclusă, mai ales dacă ne gândim la faptul că soția medicului era însărcinată.

moment de reculgere
Colegii medicului Cornel Petreanu au ținut un moment de reculegere în memoria acestuia

Polițiștii urmează să stabilească, în urma cercetării, dacă a fost vorba despre un accident sau despre sinucidere. Camerele de supraveghere stradale indică faptul că medicul nu a avut nici cea mai mică intenție de a evita capul de pod. Pur și simplu s-a izbit de acesta cu o viteză de 12o de kilometri pe oră. Moartea a survenit la scurt timp după impact, iar cei sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

cornel petreanu
Medicul Cornel Petreanu s-a ciocnit de un cap de pod. Avea 120 de kilometri la oră și nu a încercat nici măcar o secundă să evite impactul

Medicul Cornel Petreanu era cercetat pentru luare de mită

Medicul chirurg Cornel Petreanu era cercetat pentru faptul că ar fi luat mită de la mai mulți pacienți grav bolnavi, deși avea un salariu mai mult decât decent, care îi permitea să nu ducă lipsă de nimic. Colegii de breaslă ai chirurgului au făcut un gest emoționant în cursul dimineții de luni, 9 octombrie și au decis să țină un moment de reculegere pentru medicul care și-a pierdut viața într-o manieră atât de tragică.

Cornel Petreanu și Cristian Paleru, doi dintre cei mai cunoscuți medici în chirurgie toracică din România fuseseră acuzați de luare de mită că ar fi creat o adevărată caracatiță formată din rezidenţi şi anestezişti care cereau șapgă pacienților înainte de a fi operați, fără a se gândi o clipă la disperarea oamenilor care ajungeau în fața lor, de multe ori cu forme grave de cancer și cu zilele numărate.

Nu puțini sunt cei care se gândesc la faptul că medicul Cornel Petreanu ar fi recurs la sinucidere pentru a scăpa de pedeapsa pe care ar fi urmat să o primească pentru faptul că a încasat mită în mod repetat de la bolnavi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: