Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Gestul unei femei din Bacău a creat isterie pe Internet. Incredibil de la ce a pornit tot scandalul

Gestul unei femei din Bacău a creat isterie pe Internet. Incredibil de la ce a pornit tot scandalul

GALERIE FOTO (4)

Iată cum se face că gestul unei femeie din Bacău a creat isterie pe Internet. Postarea a strâns sute de reacții într-un timp record. Mulți au bamat-o, dar la fel de mulți i-au luat partea, totul luând o turnură neașteptată, față de mesajul inițial.

S-a pornit scandal mare printre internauți, odată ce în mediul online au apărut imagini cu o femeie care iese la fereastră în plină zi. Gestul acesteia i-a frapat pe mulți, însă tot la fel de mulți sunt de părere că cei revoltați nu vor să accepte că este o banalitate.

Gestul unei femeie din Bacău a creat isterie pe Internet

“Nesimtirea unora! Strada Pictor Theodor Aman” este mesajul care însoțește mai multe poze pe un grup dedicat celor din Bacău. În imaginile postate de un internaut, apare o femeie care iese la fereastră și scutură un cearceaf colorat.

La scurt timp, postarea a strâns sute de reacții. În timp ce postarea a fost inițial făcută ca să blameze gestul femeii din Bacău, imaginile au împărțit Internetul în două.

<< Se pare ca in Bacau e ceva normal sa îți scuturi mizeriile în capul oamenilor de pe strada…am și eu o vecina la etajul superior care își scutura flocii la geam. După ce i-am cules mizeriile de pe pervazul geamului meu și i le-am lăsat la ușa, a găsit o alta varianta de a face „curat”.>>, este unul dintre comentariile care condamnă ceea ce a făcut femeia.

<< nu iti imaginezi cum e pe republicii 44 se arunca gunoiul de la etaj și nu e vorba de o hârtie doua direct cu sacul de gunoi la fel as face și eu tot ce găsesc inclusiv gunoiul meu las duce și i las pune la usa .dar din păcate nu am reușit niciodată sa vad de unde se arunca  deci e ceva normal în bacau >> , a mai replicat un alt internaut.

Ce spun vecinii despre femeia din Bacău

La postare au comentat și presupuși vecini ai femeii din Bacău, care au mărturisit că aceasta chiar obișnuiește să facă acest gest îm mod frecvent.

<< am avut norocul sa ma nimeresc de vreo 2 ori când era în plina acțiune…dacă prima data s-a făcut ca nu ma aude, a doua oara i-am lăsat la ușa ce ii „scăpase” la mine pe geam…însă nu îmi vine sa cred ca pt majoritatea scuturatul la geam este o chestiune normala… >> , este un alt comentariu la postarea care i-a isterizat pe toți.

Mulți au fost și cei cărora li s-a părut un gest extrem de “inofensiv”.

<< Nu mai aveti despre ce sa postati,pe bune, asta este cel mai interesant lucru care se intampla in Bacau??? De niste copii care castiga concursuri nationale de canto sau de alte activitati…cum de altfel avem in Bacau….nu postati….o postati pe saraca femeie care face curatenie…. Se vede gradul de inteligenta…..de pasiunea pt job ul care il faceti….halal jurnalisti “wanabe” mai sunteti! Madria tarii care sunteti voi! Bravo ma baieti si fete….ma inclin in fata voastra! >>, este unul dintre comentariile care nu blamează gestul femeii din Bacău.

<< Toți facem așa, care stă la Bloc,,,nu mai fiți mironosițe , să fim serioși,,, nui o crimă să scuturi un cearceaf pe geam >>, a mai comentat un alt internaut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: