Redactia.ro
Home » Monden » Geta Sterp se mărită! Iancu a dat-o de gol. Când are loc nunta

Geta Sterp se mărită! Iancu a dat-o de gol. Când are loc nunta

Familia Sterp se pregătește de nuntă. Sora lui Culiță și a lui Iancu va trăi mult aștepta zi a nunții, luna viitoare. Iancu este cel care a scos porumbelul pe gură într-un dintre vloggurile sale. Tânărul i-a luat cu el pe urmăritorii săi arătându-le cum s-a pregătit, dar și cum a revenit de la împărțitul invitațiilor de nuntă.

Geta se va căsători cu Sebastian, alesul inimii sale cu care are o relație de câțiva ani. Fanii familiei Sterp au prevăzut o nuntă și iată că au avut dreptate.

În noul său vlog, Iancu Sterp a dezvăluit că a fost să împartă invitațiile de nuntă cu viitorul său cumnat, Sebastian: „Am fost să împart invitații pentru nunta lui Geta, da, ați auzit bine. Se mărită Geta, cred că la anul mă duc și eu.”

De asemenea, Sebastian a fost foarte bine primit în familia Sterp, iar Iancu are numai cuvinte de laudă la adresa tânărului: „Cumnatul meu frumos! Doamne ajută! Casă de piatră!”

Când va avea loc nunta Getei cu Sebastian

De asemenea, în vlog-ul său, Iancu Sterp a dezvăluit și data când va avea loc fericitul eveniment, respectiv în mai puțin de o lună, pe 2 octombrie:

„Aceștia doi sunt tinerii îndrăgostiți, care se vor căsători în curând, pe 2 octombrie”.

Mama Geta l-a completat pe fiul ei, spunându-le fanilor că cine dorește să o vadă pe fiica sa mireasă, aceștia vor avea ocazia chiar în ziua cea mare: „Getuța îi invită pe toți care vor să vadă mireasa”. Totodată, Geta Sterp a spus, la rândul său că, va face o postare în care îi va anunța pe toți unde o vor putea vedea îmbrăcată în rochie albă de mireasă.

O glumă puțin deplasată a încins spiritele, Iancu „atenționându-i“ pe cei care intenționează să le mai spargă casa că vor fi plecați toată noaptea la nunta surorii. Însă Getuța, a ținut să completeze că sunt așteptați: au instalat camera video, au luat câini de pază și nu se mai tem de nimic.

Mama Geta le-a promis celor care vin să-i spargă casa că le sparge ea capul. Ce-i drept, o leoaică își apără cuibul cum poate mai bine. Trecând peste asta, soacra mică a fost curioasă când va deveni soară mare, la nunta lui Iancu.

„Tu când faci nunta?”, l-a întrebat mama Geta pe Iancu Sterp.

Ei bine, răspunsul lui Iancu nu a întârziat să apară, iar acesta a spus, fără a sta pe gânduri: „Dacă mă ajută Dumnezeu, poate la anul”, iar mama Geta s-a arătat încântată de ceea ce a spus fiul ei: „Foarte bine”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: