Redactia.ro
Home » Știri » Gheorghe Dincă a fost ajutat de o persoană în comiterea crimelor. Cine este complicele și ce urme are pe corp

Gheorghe Dincă a fost ajutat de o persoană în comiterea crimelor. Cine este complicele și ce urme are pe corp

GALERIE FOTO (3) Gheorghe Dincă a fost ajutat de o persoană în comiterea crimelor? Cine este complicele și ce urme are pe corp

Gheorghe Dincă a fost ajutat de o persoană în comiterea crimelor? Cine este complicele și ce urme are pe corp.

Jurnalistul Luis Lazarus, s-a implicat în deslușirea cazului de la Caracal, în care două fete au fost ucise de un bărbat de 66 de ani.

Gheorghe Dincă a fost ajutat de o persoană în comiterea crimelor?

Gheorghe Dincă a fost ajutat de o persoană în comiterea crimelor. Luiz Lazarus a făcut câteva supoziții interesante cu privire la dosarul în care Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit, violat și ucis pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani și Mihaela Luiza Melencu, de 18 ani.

Lazarus a postat o poză cu un bărbat ars pe mâini despre care precizează că acesta ar fi lucrat pentru suspectul Gheorghe Dincă.

”1. Așadar criminalul odios este și un tip tăcut! E genul care tace și face! Cred ca îl copiază pe Cioacă, crezând ca dacă a dat foc la cadavre, nu poate fi acuzat!

Unde sunt complicii acestui derbedeu? Nu de altceva, dar de la fata locului lucrurile se văd un pic diferit!!! O tema de reflecție pentru anchetatori! Cetățeanul din imagine muncea pentru criminal! Este liber acum! Curios ca are mâinile arse! Cică s-a bronzat prea tare! Ce convenabil! Nicidecum nu zice ca s-a ocupat cu arderea cadavrelor și precis “nu știe nimic”! Dar nu poate fi și bronzat și cu mâinile arse? Ca mie așa mi se pare dacă ma uit cu atenție la poze! 

 

Conchizând, ma duc sa îl caut pe ministru, sa-l ajut sa vadă mai bine și mai clar! Am niște informații de la oamenii din comunitate, pe care nu-i asculta nimeni, niciodată! Al vostru! Cu stima pentru toți părinții care mai gândesc și suferă in țara asta!”, a notat Luis Lazarus.

Anchetatorii l-au interogat acum câteva zile pe acest bărbat, acesta fiind singura persoană care a fost în contact cu Gheorghe Dincă în ziua crimei.

Varianta ca domnul Stefan să fie complicele bărbatului de 66 de ani nu este exclusă.

Bărbatul a fost audiat trei ore, timp în care anchetatorii s-au gândit la această varianta  deoarece, domnul Ștefan are mari arsuri pe mâini.

Întrebat de jurnaliști de unde provin aceste arsuri, bărbatul a  afirmat că soarele este de vină.

Bărbatul lucra la service-ul auto al lui Gheorghe Dincă

Întrebat   de ce există atâta mizerie în curtea criminalului iar mașina lui este  îngrijita, bărbatul a răspuns:

„Aoleu, are bani mulți, a vândut niște terenuri din spatele casei și a lucrat și prin Italia”

Cei doi se cunoșteau de multă vreme, iar bărbatul lucra în service-ul lui Gheorghe Dincă.  Potrivit declarațiilor bărbatului, acesta ar fi intrat în casa lui Gheorghe Dincă în ziua crimei, dar că nu și-a dat seama de nimic.

Citeste si:Cristian Tudor Popescu, devastator: Ce au în comun polițiștii și criminalul din Caracal?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: