Redactia.ro
Home » Homepage » Gheorghe Dincă a mărturisit unde a aruncat trupul Luizei. Unde au fost găsite rămășițele?

Gheorghe Dincă a mărturisit unde a aruncat trupul Luizei. Unde au fost găsite rămășițele?

GALERIE FOTO (4)

Legat de moartea Luizei Melencu, tânăra de 18 ani, dispărută în luna aprilie, Gheorghe Dincă a oferit mai multe declarații false. Mai întâi, a precizat că a aruncat-o în Dunăre, iar acum a recunoscut că a încercat să scape de trupul Luizei însuflețit într-o pădure de lângă Caracal.

Gheorghe Dincă a mărturisit unde a aruncat trupul Luizei

După zile întregi în care s-a jucat cu anchetatorii, Gheorghe Dincă a hotărât să coopereze cu oamenii legi. După ce aceștia au căutat în Dunăre, dar și-ntr-un lan de floarea soarelui de pe lângă Caracal, anchetatorii au ajuns la o pădure.

Acolo, au fost trimiși chiar de către inculpat, care, aparent, și-a amintit ce a făcut cu trupul neînsuflețit al Luizei Melencu. Și, potrivit ultimelor informații, s-au găsit deja oseminte în respectiva pădure de lângă Caracal.

Va urma testul ADN

Ca și-n cazul Alexandrei Măceșanu, rămășițele găsite vor fi supuse unor teste ADN pentru a se stabili proveniența, dar și eventuala compatibilitate cu ADN-ul Luizei Melencu.  Specialiștii spun, însă, că sunt mari șanse ca rămășițele să-i aparțină Luizei, tânăra despre care nu se mai știe nimic încă din luna aprilie a acestui an.

Amintim că mama Luizei Melencu spera ca, după trei luni de dispariție, fiica ei să fie găsită în viață. Asta deși despre cealaltă tânără dispărută (n.r. Alexandra Măceșanu) s-a descoperit că și-a pierdut viața în mâinile criminalului Gheorghe Dincă.

Avocatul familiei Melencu nu crede că este trupul Luizei

În ciuda tuturor evidențelor, Tonel Pop, avocatul familiei, susține că trupul găsit în pădure nu i-ar aparține Luizei. Teoria lui este bazată chiar pe spusele agresorului de 66 de ani, care și-a indicat victimele după lunile în care le-a răpit. Astfel, Gheorghe Dincă s-a referit la Alexandra Măceșanu cu apelativul ”iulie”, în timp ce-n cazul Luizei a folosit luna ”mai”. Iar tocmai această neconcordanță în vorbele bărbatului (n.r. Luiza a dispărut în aprilie, nu mai), îl fac pe acesta să creadă că nu trupul Luizei a fost cel descoperit în pădure.

„Nu a indicat-o cu precizie, nu a zis ”Da, este Luiza”, indică fetele în funcție de luna în care le-a racolat. El spune fata din luna x, fata din luna y”, a declarat Tonel Pop.

„Pare că mai sunt nişte oseminte pe acelaşi sistem la ambele fete, deci resturi arse, incinerate. Acuma se fac analize, este de văzut ale cui sunt, el nici nu este sigur ale cui sunt. El localizează fetele după anumite perioade din an: din mai, din cutare… Nu mai ştie. Părerea mea este că nu este Luiza. Este o speranţă şi o părere. El nu ştia să spună numele, nu ştia să identifice. Este fata din luna cutare, le are pe luni el, pe perioade.”, a spus avocatul familiei Luizei pe parcursul zilei.

Citește și Cum funcționa arzătorul improvizat? Iată de ce vecinii nu au simțit niciun miros

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini