Redactia.ro
Home » Breaking News » Gheorghe Dincă are un nou avocat. De ce a schimbat inculpatul apărarea?

Gheorghe Dincă are un nou avocat. De ce a schimbat inculpatul apărarea?

Din momentul în care a fost arestat, ”monstrul” de la Caracal a primit un avocat al apărării din oficiu. Dar iată că, la opt zile de la incident, Gheorghe Dincă are un nou avocat. De ce și-a schimbat inculpatul strategia de apărare? Are de-a face, oare, cu faptul că-n tot atâtea zile a furnizat numai informații ambigue?

Gheorghe Dincă are un nou avocat

Încă de aseară, de când Gheorghe Dincă a fost adus la DIICOT pentru o nouă audiere, și-a făcut apariția un nou avocat. Acesta se numește Claudiu Lasoschi și a făcut deja o declarație în calitate de avocat al inculpatului Gheorghe Dincă.

El a precizat, dis de dimineață, că inculpatul și-a menținut mărturisirea de omor calificat al celor două tinere din Caracal, dar că nu are dreptul de a mai preciza și alte informații. „Și-a menținut declarația. Locurile nu le-a menținut. Nu pot să vă spun. M-a rugat domnul procuror să nu vă dau detalii”, a fost prima lui declarație.

Claudiu Lasoschi, avocat cu o experiență de peste 20 de ani

Deși nu se știe de ce Dincă a optat pentru un nou avocat, s-a aflat că acesta este un adevărat profesionist și are propriul cabinet de avocatură. Potrivit site-ului său de prezentare, Claudiu Lasoschi este sprecializat în consultanță în materia drepturilor afacerilor, dar are expertiză și-n domeniul dreptului penal.

”Fiind avocat pledant (barrister) sunt specializat și în domeniul dreptului penal, cu drept de a pune concluzii la toate instanțele indiferent de gradul de jurisdicție. În egală măsură acord asistență juridică în materie penală în cazuri cu arestări preventive, atât în faza de urmărire penală cât și în faza de judecată. De asemenea, acord asistență juridică și în materia rejudecării după extradareIn materia reținerii sau a arestării preventive, cabinetul acordă asistență juridică NON-STOP pentru a se asigura exercitarea dreptului la apărare încă de la prima declarație a persoanei suspecte”, se arată în descrierea publicată pe site-ul firmei de avocatură.

Citește și Ce s-a petrecut cu telefonul Alexandrei Măceșanu?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: