Redactia.ro
Home » Știri » Gheorghe Dincă, cerere de ultimă oră. Incredibil ce pretenții are

Gheorghe Dincă, cerere de ultimă oră. Incredibil ce pretenții are

Gheorghe Dincă, cerere de ultimă oră. Incredibil ce pretenții are

După ce au avut loc cele două reconstituiri ale disparițiilor celor două fete, Gheorghe Dincă a avut o mare pretenție de la șefii penitenciarului în care este închis.

Gheorghe Dincă, cerere de ultimă oră. Incredibil ce pretenții are

Bărbatul de 66 de ani, care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a avut o cerere în ceea ce privește condiția lui de trai în închisoare. Potrivit unor surse, Dincă le-a cerut șefilor penitenciarului să stea singur în celulă. Motivul este pur și simplu incredibil. Dincă s-a plâns că persoanele cu care împarte camera de celulă, oferă informații în exterior , iar acest lucru ar putea dăuna în cazul Caracal.

De aceea, Gheorghe Dincă preferă să fie izolat, departe de cei necunoscuți cu care a împărțit celula în ultima perioadă.

Deținuții l-au amenințat cu moartea

Gheorghe Dincă i-a înfuriat pe deținuți. Dincă a reușit să-i enerveze pe colegii arestați, care au încercat să rupă gratiile pentru a-l linșa pe bărbatul de 66 de ani. Potrivit unor surse judiciare, Dincă ar fi făcut un scandal monstru, care i-a enervat la culme pe restul deținuților. Problema nu era faptul că urma să facă reconstituirea faptelor sale, ci faptul că voia cu orice preț să urmărească meciul. Craiova și. FCSB. Însă, reprezentanții arestului i-au refuzat cererea bărbatului, moment în care acesta a izbucnit. Dincă ar fi țipat că i se încalcă drepturile. Reacția lui. Dincă nu a făcut decât să-i enerveze pe ceilalți deținuiți, care au încercat să rupă gratiile și să îl amenințe cu moartea pe Gheorghe. Dincă.

Gheorghe Dincă vrea să scape cu doar 6 ani de închisoare

În acest moment, Dincă este cercetat penal pentru omor calificat, lipsire de libertate şi trafic de persoane. Iar probe despre existenţa unei reţele de trafic de persoane nu există. Aşa că DIICOT pare să meargă exclusiv pe declaraţiile suspectului. La dosar există o recunoaştere a presupusului criminal că ar fi lovit-o, fără intenţia de a o omorî, pe Alexandra. Criminalul vrea ca faptele sale să fie încadrate la lovituri cauzatoare de moarte, care se pedepsesc cu închisoare de la 6 până la 12 ani.

Urmărirea penală este pusă în mișcare împotriva suspectului pentru omor calificat, însă planul acestuia este de a merge pe recunoașterea unor lovituri cauzatoare de moarte.

Citeste si:Lucian Mândruță, atac dur la adresa lui Arșinel după moartea lui Ducu Darie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: