Redactia.ro
Home » Monden » Gheorghe Gheorghiu se însoară! Artistul și-a cerut iubita în căsătorie, la vârsta de 66 de ani

Gheorghe Gheorghiu se însoară! Artistul și-a cerut iubita în căsătorie, la vârsta de 66 de ani

GALERIE FOTO (4)

Gheorghe Gheorghiu a luat pe toată lumea prin surprindere cu vestea logodnei sale. Artistul în vârstă de 66 de ani pare să își fi găsit fericirea și este pregătit să pună capăt statutului de burlac. 

 

Artistul și-a cerut iubita în căsătorie

Gheorghe Gheorghiu și-a cerut iubita în căsătorie. Artistul în vârstă de 66 de ani a decis să renunțe la burlcăie și să o ceară în căsătorie pe aleasa inimii sale. Puțină lume este la curent cu povestea de dragoste pe care o trăiește, însă, relația este una cât se poate de serioasă.

Interpretul melodiei „Unde dragoste nu e, nimic nu e”, a ales momentul perfect pentru a-și cere iubita în căsătorie, chiar noaptea de Ajun.

Momentul cererii în căsătorie a fost filmat de câțiva prieteni apropiați celor doi, în fața cărora a fost făcută și cererea. Viitoarea mireasă nu a stat pe gânduri și a spus un „DA” hotărât din prima clipă în care a văzut inelul de logodnă. Gestul romantic făcut de artist a stârnit lacrimile de bcuurie ale celor apropiați.

„Am primit cel mai frumos dar, inelul de logodnă, dovada prieteniei și iubirii noastre de-o viață! Îți mulțumesc pentru că exiști în viața mea Gigi”, a spus Gabriela, viitoarea soție a lui Gheorghe Gheorghiu, potrivit Money.ro.

 

Cine este femeia care l-a cucerit pe artist

Gabriela Bănescu este cea care urmează să îi devină soție artistului. Femeia, originară din Brașov, locuiește în America, acesta fiind și locul unde și-a câștigat renumele. Gabriela Băncescu este una dintre cele mai respectate femei din comunitatea din New York, fiind și proprietara unui restaurant foarte cunsocut în rândul românilor. În restaurantul femeii au avut loc, de-a lungul timpului, numeroase evenimente artistice și culturale.

Cea mai cunoscută relație a artistului a gost cea cu Anca Țurcașiu, însă nu aceasta este femeie cu care artistul a amai ajuns la altar. Camelia este fosta soție a artistului, fiind și femeia care i-a dăruit o fiică superbă. Amândouă locuiesc acum în San Francisco. Fiica artistului, Andra Ștefania, este o fată extrem de talentată și și-a lansat și propria afacere cu pălării, în America. Andra Ștefania a absolvit peste Ocean masterul în Arta comunicării și a Tehnologeii avansate și a lucrat într-o companie importantă, având și un job foarte bine plătit, în San Jose, aproape de San Francisco.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: