Redactia.ro
Home » Monden » Gheorghe Gheorghiu și-a cerut iubita în căsătorie. Gabriela Băncescu se simte o femeie împlinită

Gheorghe Gheorghiu și-a cerut iubita în căsătorie. Gabriela Băncescu se simte o femeie împlinită

Celebrul artist Gheorghe Gheorghiu și-a cerut iubita în căsătorie. Totul s-a întâmplat în Ajunul Crăciunului. Gabriela Băncescu, cea care i-a spus ”DA!” este foarte încantă de gestul partenerului ei.

Gheorghe Gheorghiu și-a cerut iubita în căsătorie

La cei 66 de ani, Gheorghe Gheorghiu și-a cerut în căsătorie iubita, chiar în Ajunul Crăciunului. Este vorba despre Gabriela Băncescu, una dintre cele mai respectate românce de afaceri din New York. Gabriela Băncescu, viitoare Gheorghiu, radiază de fericire, informează wowbiz.ro.

Un grup de prieteni a asitat la întregul moment și a aplaudat gestul artistului. Gabriela Băncescu se consideră împlinită, după ce a spus ”DA!” cererii în căsătorie. ”Am primit cel mai frumos dar, inelul de logodnă, dovada prieteniei și iubirii noastre de-o viață! Îți mulțumesc pentru că exiști în viața mea Gigi”, a spus Gabriela Băncescu pe rețelele de socializare.

Gheorghe Gheorghiu și-a cerut iubita de soție. Cum arată femeie care l-a făcut să renunțe la burlăcie

Gheorghe Gheorghiu, relație cu Anca Țurcașiu

Gheorghe Gheorghiu a fost un mare cuceritor de-a lungul timpului. S-a iubit cu multe femei celebre, printre care și frumoasa Anca Țurcașiu, în anii 90. Cei doi s-au iubit timp de patru ani. În timp ce Anca Țurcașiu a invocat ca motiv al despărțirii, faptul că artistul e cam copilăros, Gheorghe Gheorghiu a răspuns altceva. Potrivit spuselor sale, dintr-un interviu din urmă cu șapte ani, el nu a înșelat-o pe actriță, ci pur și simplu relația lor nu a durat.

”Am un respect deosebit pentru Anca si pentru toate iubitele mele. Intotdeauna eu am ramas in relatii bune cu fostele iubite. Le-am iubit asa, cu patima. Am avut o relatie foarte frumoasa. Anca chiar mi-e tare draga si astazi si ma bucur ca arata extraordinar. Ne-am desparţtt pentru ca atat a fost. Nu am inselat-o”, a marturisit Gheorghe Gheorghiu la emisiunea „Xtra Night Show”, în anul 2017.

Gheorghe Gheorghiu are și un regret, anume, acela că fiica sa, a ales să plece în SUA, alături de mama ei, fosta lui soție. Fiica sa are 30 de ani acum și a moștenit talentul muzical de la mama sa.

„Fiica mea are 30 de ani, ea a luat vocea, talentul meu, dar și emotivitatea. S-a călit, este o fată foarte bună, nu mă așteptam, ca de la vârsta de 8 ani de când e în America să rămână totuși româncă. În America copiii sunt reci, pleacă devreme de acasă. Ea nu, e atașată de familie. Oamenii nu știu de ce se căsătoresc. Nu e o joacă, eu m-am căsătorit din dragoste. Pe fosta soție am văzut-o pe plajă și m-am îndrăgostit, o femeie superbă. Până la urmă n-a fost să fie, din cauză că nu eram acasă, eram mereu în turnee”, a mai spus Gheoghe Gheorghiu la „Răi Da’ Buni”.

gheorghe gheorghiu fiica america divort

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: