Redactia.ro
Home » Monden » Armin Nicoară și Claudia Puican, în prag de despărțire! Cererea în căsătorie nu a mai avut loc

Armin Nicoară și Claudia Puican, în prag de despărțire! Cererea în căsătorie nu a mai avut loc

Armin Nicoară și Claudia Puican

Armin Nicoară și Claudia Puican au fost la un pas de a pune punct relației lor. Asta după ce în cuplu au apărut unele neînțelegeri, în contextul în care era plănuită o cerere în căsătorie acum, în pragul sărbătorilor de iarnă. Celebrul saxofonist a dezvăluit motivul concret care l-a împins să renunțe la cererea în căsătorie a iubitei lui.

Armin Nicoară și Claudia Puican, în prag de despărțire

Armin Nicoară și Claudia Puican trec prin momente de tensiune. Relația lor a fost la un pas de despărțire, din cauza unor neînțelegeri, din ultima vreme. Dacă era așteptată o cerere în căsătorie, acum în pragul sărbătorilor de iarnă, iată că aceasta nu mai are loc. Faimosul saxofonist a precizat care a fost, mai exact, motivul care l-a determinat să renunțe la gestul său, informează Spynews.

Armin Nicoară a precizat la Antena Stars că au avut, în mare parte,  anumite probleme în cuplu, pe fondul unor proiecte muzicale. De altfel, ei și-au dat seama că nu sunt pregătiți să facă pasul cel mare, cu toate că, într-adevăr era planificată cererea în căsătorie. Mai mult, Armin a spus că nu va renunța cererea în căsătorie, o are în vedere pentru mai târziu, dar după ce își vor mai rezolva neînțelegerile dintre ei.

Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară, operată de urgență. Cum se simte  acum - IMPACT

”În ultima perioadă nu ne-am mai înțeles așa de bine. Au fost mici probleme între noi. Neînțelegeri în cuplu. Sunt momente în care eu nu sunt de acord cu ea, ea cu mine, în proiectele noastre în muzică și diferite probleme. Așa am vrut, așa am plănuit (să îi ofere inelul de logodnă n.r.), dar se pare că nu suntem pregătiți în momentul de față. Nu pot să zic neapărat că am renunțat, dar repet poate să mai treacă un pic de timp în care să punem la punct micile probleme.”, a declarat Armin Nicoară, la Antena Stars.

Claudia Puican, geloasă pe Armin Nicoară

Armin Nicoară a mai dezvăluit că iubita sa, Claudia Puican ar fi geloasă, în ultimul timp. Asta pentru că artistul mai colaborează și cu alte soliste, iar Claudia îi cere explicații iubitului ei, cu care formează de doi ani un cupli.

”Nu pot să spun că e neapărat gelozie, dar ea spune că << de ce nu îmi faci mie piesa cutare sau de ce nu îmi faci mie cum i-ai făcut asta>>. Pe ea o deranjează lucrul acesta și apar neînțelegeri”, a mai spus Armin Nicoară, pentru Antena Stars.

Vlăduța Lupău, amanta lui Armin Nicoară?

De altfel, în luna iunie, s-a zvnonit că saxofonistul ar fi fost amantul Vlăduței Lupău, iar el spunea de pe atunci că ar mai vrea să copilărească, iar căsătoria nu este acum în prim-plan: ”Am vrut să o protejez pe Claudia și tocmai de aceea nu am vrut să se implice în așa ceva.  Eu pe Vlăduța am cunoscut-o înainte să o cunosc pe iubita mea. Ea (Claudia Puican, n.r.) își dorește foarte mult să ne căsătorim, dar eu îi spun să mai aștepte puțin. Totuși, eu sunt destul de tânăr, mai am un pic de copilărit. Cu toate acestea, o iubesc mult și mi-aș dori să-i pun inelul pe deget”, a mai spus saxofonistul

Vlăduța Lupău a călcat din nou pe bec cu Armin Nicoară. Ce a făcut  cântăreața. Soțul ei o sa turbeze - Cancan.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: