Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară. Cei doi au anunțat că se căsătoresc

Cine este Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară. Cei doi au anunțat că se căsătoresc

Armin Nicoară și Claudia Puican

După scandalul în care a fost implicat alături de Vlăduța Lupău, când s-a spus că cei doi sunt amanți, Armin Nicoară a anunțat că este pe cale să se căsătorească. El și iubita lui, Claudia Puican, sunt gata să își ia adio de la burlăcie.

Armin și iubita lui, Claudia Puican, se gândesc la căsătorie

Armin Nicoară și iubita lui sunt împreună de doi ani, iar acum sunt gata să facă pasul cel mare împreună. Artistul spune că se înțeleg foarte bine tocmai pentru că sunt amândoi artiști și înțeleg programul dificil de lucru al fiecăruia.

Eu și Claudia ne înțelegem foarte bine, este foarte important pentru mine că este și ea artist și, în felul acesta, ne înțelegem unul altuia meseria și știm cum să ne completăm. În scandalul cu Vlăduța Lupău eu i-am zis să stea liniștită și să nu se bage. Eu pe Vlăduța am cunoscut-o înainte să o cunosc pe iubita mea”, a declarat Armin Nicoară pentru Cancan.

Saxofonistul a declarat, totuși, că el nu este încă pregătit să se căsătorească curând, dar știe că iubita lui este cea cu care o va face, pentru că sunt suflete pereche.

„Am vrut să o protejez pe Claudia și tocmai de aceea nu am vrut să se implice în așa ceva. Ea (Claudia Puican, n.r.) își dorește foarte mult să ne căsătorim, dar eu îi spun să mai aștepte puțin. Totuși, eu sunt destul de tânăr, mai am un pic de copilărit. Cu toate acestea, o iubesc mult și mi-aș dori să-i pun inelul pe deget”, a mai spus saxofonistul.

Armin Nicoară are numai cuvinte de laudă la adresa partenerei sale, despre care crede că este făcută pentru el. Mai mult, artistul a declarat că scandalul cu Vlăduța Lupău nu i-a afectat deloc relația.

Când o să fie, o să aflați primii, fără dubii. Suntem OK acum după tot scandalul, Claudia mă iubește și este tot timpul lângă mine, avem încredere unul în altul și o respect mult, e femeia mea, femeia care mă completează perfect și mă face să fiu un om mai bun. Cred din tot sufletul că suntem făcuți unul pentru altul”, a adăugat acesta.

Claudia Puican, operată de urgență

Iubita lui Armin Nicoară a fost operată de urgență, după ce implanturile sale mamare s-au deplasat din locul în care trebuiau să stea.
Proteza de silicon nu s-a așezat la locul potrivit, așa că medicul estetician a decis că este cazul să mai facă încă o operație.

„A fost operată de urgență, a avut o intervenție chirurgicală pe plan estetic. Era o problemă… Nu din punctul meu de vedere, eu nu observasem nimic, dar ea, în capul ei, și-a dorit să fie perfect. (…) Medicul a decis că este cazul să facă asta”, a dezvăluit Armin Nicoară.

Armin Nicoară a fost implicat într-un scandal imens după ce s-a spus că el și Vlăduța Lupău sunt amanți. Amândoi au dezmințit acele zvonuri, iar acum îți văd fiecare de viața lui și chiar nici nu mai vorbesc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: