Redactia.ro
Home » Sport » Gheorghe Hagi, după România-Norvegia: “România are viitor”

Gheorghe Hagi, după România-Norvegia: “România are viitor”

Hagi, după România-Norvegia

Gheorghe Hagi a vorbit pentru prima dată, despre meciul din preliminariile Euro 2020, România-Norvegia 1-1. ”Regele” a fost impresionat de atmosfera făcută de cei 30.000 de copii.

Gheorghe Hagi a susținut acțiunea FRF de a aduce câți mai mulți copii la Arena Națională, pentru a-i susține pe tricolori. Fostul international a trimis toți copii de la academia sa de fotbal, la meci.

”Bravo celor aproximativ 30.000 de copii prezenți pe Arena Națională pentru susținerea fantastică. Înseamnă că România are viitor. Urez mult succes echipei naționale și selecționerului Cosmin Contra pentru a învinge Suedia și a obține un egal cu Spania, care să ne califice la turneul final. Acesta trebuie să fie obiectivul fiecărui român”, a spus Hagi, într-un comunicat de presă.

De asemenea Gheorghe Hagi a declarat că nu are niciun conflict cu selecționerul Cosmin Contra. Nu a fostsupărat pentru că, acesta nu a convocat niciun jucător de la echipa sa.

“Vă reamintesc că au fost prezenți numai puțin de 6 jucători pe care i-am format la FC Viitorul și un altul care a evoluat de asemenea pentru noi: Benzar, Cicâldău, Ianis, Coman, Mitriță, Marin și Toșca (Mai avem câțiva până la 11…sau poate vor fi mai mulți…)”, se mai arată în comunicat.

Cum ar putea ajunge România la Euro 2020

Tricolorii mai au încă șanse la calificare. În acest moment în grupa F, lider este Spania cu 20 de puncte. Suedia cu 15 puncte e pe doi și România cu 14 puncte, pe trei. Pentru a ajunge la turneul final, echipa condusă de Cosmin Contra este obligate să obțină toate cele trei puncte cu Suedia și un punct cu Spania.
15 noiembrie 2019: Norvegia – Feroe, România – Suedia, Spania – Malta (ora 21:45)
18 noiembrie 2019: Malta – Norvegia, Spania – România, Suedia – Feroe (ora 21:45)

Citește și: Paul Gascoigne a scăpat de acuzația de hărțuire sexuală!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: