Redactia.ro
Home » Sport » Paul Gascoigne a scăpat de acuzația de hărțuire sexuală!

Paul Gascoigne a scăpat de acuzația de hărțuire sexuală!

Paul Gascoigne a scapat

Paul Gascoigne a scăpat de acuzația de hărțuire sexuală. Fostul mare fotbalist a fost achitat de către Tribunalul din Teesside. Explicația lui Gascoigne a stârnit hohote de râs în sala de judecată.

Paul Gascoigne a fost implicat într-un scandal sexual și a ajuns la tribunal. O femeie l-a acuzat că a sărutat-o fără voia ei. Fosta vedetă a celor de la Glasgow Rangers a pledat încă de la început nevinovat, iar azi s-a dat verdictul. A fost achitat de către Tribunalul din Teesside. În timpul procesului fostul fotbalist a povestit cum s-a petrecut toată scena. Aflat în tren a auzit cum o femeie supraponderală a fost jignită de un pasager care i-a spus că este grasă. Atunci, Gascoigne a decis să o sărute pentru a-i atăta că nu are de ce să se simtă inconfortabil. Explicațiile fostului star au stârnit hohote de râs în sala de judecată.

„Nu eram beat, nu a fost nimic forțat, nu a fost cu tentă sexuală. Doar am reacționat la faptul că o doamnă a fost făcută grasă și urâtă. Mulțumesc, Onorată Instanță, mulțumesc juriului și dentistului meu”, a spus acesta.

Vedeta a avut mari probleme cu băutura și drogurile

Fostul mijlocaș, în vârstă de 51 de ani, a fost în repetate rânduri aproape de moarte, din cauza excesului de alcool și droguri. A fost văzut în foarte multe ipostaze jenante, căzut pe marginea drumului sau dezbrăcat pe stradă. A fost internat de nenumărate ori la dezintoxicare. Acum arată mult mai bine și pare că a reușit să renunțe la vicii. Totuși, luna trecută, numele lui Paul Gascoigne a fost retras de pe lista cu jucătorii care ar urma să fie menţionaţi în Scotland Football Hall of Fame.

Gascoigne are în palmares 5 trofee

Paul Gascoigne a jucat ca mijlocaș la echipe ca Newcastle, Tottenham, Lazio și Glasgow Rangers. A câștigat cinci trofee. O Cupă a Angliei cu Tottenham, plus două titluri, dar și o Cupă și o Cupă a Ligii Scoției alături de Rangers. Pentru naționala Anglie a jucat în 57 de meciuri și a înscris de zece ori. În 1990 a fost inclus în echipa ideală a Campionatului Mondial din Italia, iar în 1996 a apărut în cel mai bun 11 al Campionatului European.

Citește și: Nou scandal la Dinamo! Doctorul a fost dat afară la cererea lui Uhrin?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: