Redactia.ro
Home » Știri » Gheorghe Moroșan avea dosar penal. Ce infracțiuni a comis în trecut

Gheorghe Moroșan avea dosar penal. Ce infracțiuni a comis în trecut

Gheorghe Moroșan

Gheorghe Moroșan avea dosar penal. Au apărut mai multe detalii despre tragedia de la Onești, unde un bărbat a sechestrat și ucid doi muncitori în fostul apartament. Negocierile cu polițștii au durat mai bine de 4 ore, iar agresorul le-a cerut acestora actul prin care a pierdut apartamentul în care i-a ucis pe cei doi electricieni. Ulterior s-a aflat că agresorul, Gheorghe Moroșan avea dosar penal și a amenințat prin intermediul rețelelor sociale că își va face singur dreptate cu arma.

Gheorghe Moroșan avea dosar penal. Ce infracțiuni a comis în trecut

Gheorghe Moroșan avea dosar penal. Crima din Onești a șocat întreaga țară. Doi muncitorii, unul în vârstă de 36 de ani și colegul lui de 52 de ani, au mers luni dimineață într-un apartament din Onești, pentru renovare. La scurt timp, fostul proprietar al apartamentului a dat buzna în incinta imobilului și i-a amenințat pe cei doi cu cuțitul, luându-i ostatici. Agresorul, Gheorghe Moroșan a sunat la poliție pentru a-i anunțat că i-a sechestrat pe cei doi muncitori și că i-a legat. Atacatorul era nemulțumit că pierduse apartamentul în instanță.

Se pare că Gheorghe Moroșan era în vizorul poliției, având și un dosar penal. În 1986 a fost arestat pentru furt calificat și a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare. Ulterior, a fost condamnat la 1 an și 6 luni cu suspendare, tot pentru furt calificat, iar în 2003 a primit 6 luni de închisoare pentru vătămare corporală. De asemenea, Gheorghe Moroșan a fost arestat în Italia pentru 28 de zile pentru conducerea sub influența alcoolului.

Mai mult, în 2018 acesta a publicat un clip video, în care amenința că se va răzbuna pentru pierderea apartamentului. Acesta a promis că își va face dreptatea cu arma. ”Familia mea a fost amenințată cu armă de foc. Dacă nu se lămurește această situație, cu armă de foc voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă, nu glumesc! Iar dacă vreți, luați măsuri, iar dacă nu, o să vă lămuresc”, spune criminalul Moroșan Gheorghe în înregistrare. Echipele de poliție care au ajuns la fața locului au decis să cheme un negociator din Bacău, care a ajuns mult mai târziu. În tot acest timp, bărbatul se afla pe balcon, între cele două victime legate. Martorii au imortalizat și momentul în care bărbatul amenință că„bag cuțitul în ei”.

Cine este Gheorghe Moroșan, agresorul din Onești

Tragedia care a avut loc luni seara in județul Bacău, a fost anunțată încă din urmă cu trei ani, când Gheorghe Moroșanu ar fi amenințat pe pagina persoanală de Facebook că va lua măsuri dacă nu i se va face dreptate. Din primele informații, se pare că bărbatul este o persoană cu multe probleme și cu un trecut din care se înțelege că este capabil de gesturi extreme.

Gheorghe Moroșan a povestit în clipul video că era plecat în străinătate atunci când a avut loc evacuarea, precizând că fiica sa a fost amenințată cu pistolul de unul dintre jandarmi.” A scos pistolul din dotare și i-a pus fiicei mele pistolul la cap, că dacă nu părăsește apartamentul o împușcă. În acel moment i-a pus cătușele la mână și a dat-o afară forțat din apartament„, a spus bărbatul în filmare. De asemenea, acesta a spus că până la momentul respectiv, nu a văzut niciun ordin de evacuare și că nu a reușit să își recupereze bunurile din 2010, când a avut loc incidentul. „Am încercat să îmi recuperez lucrurile din apartament, dar nu s-a putut face absolut nimic. În acel moment familia mea a fost aruncată afară în stradă, nu i-a dat voie să ia absolut nimic din apartament”, a mai spus Gheorghe Moroșan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: