Redactia.ro
Home » Monden » Gheorghe Turda, implicat într-un nou scandal. Artistul îi aduce acuzații grave Mioarei Velicu: „Este o mincinoasă”

Gheorghe Turda, implicat într-un nou scandal. Artistul îi aduce acuzații grave Mioarei Velicu: „Este o mincinoasă”

Gheorghe Turda, implicat într-un nou scandal

Gheorghe Turda, implicat într-un nou scandal. Un nou scandal în lumea muzicii populare. Gheorghe Turda și Mioara Velicu sunt la cuțite, după ce artista a declarat la tv că a avut o relație tensionată cu colegul ei de breaslă în perioada când făcea parte din Ansamblul „Ciocârlia”. Care a fost reacția interpretului de muzică populară?

Gheorghe Turda, implicat într-un nou scandal. Artistul îi aduce acuzații grave Mioarei Velicu: „Este o mincinoasă”

Gheorghe Turda se află în scandal cu Mioara Velicu. Artista a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” unde a mărturisit că a avut o relație dificilă cu Gheorghe Turda în perioada când făcea parte din Ansamblul „Ciocârlia”.

Întrebată de Denise Rifai dacă artistul a fost cel din cauza căruia s-a pensionat, interpreta de muzică populară a povestit cum au stat, de fapt, lucrurile. Vedeta a mărturisit că Gheorghe Turda ar fi motivul pentru care ea a plecat din Ansamblu. Ulterior, Mioara Velicu a mers la Ansamblul „Burnasul”, la Liviu Vasilică.

„Pentru el au contat foarte mult gradele, voia să îi spunem dl. colonel. (…) Este un subiect despre care nu aș vrea să vorbesc, pentru că niciodată nu am făcut, altfel făceam telenovelă la televizor.Nu am vrut să pomenesc de lucrul ăsta. (…) Nu am mai putut rezista să stau acolo, deși el acum a spus că eu m-am dus și m-am rugat de el să mă angajeze din nou.Nu aș fi făcut sub nicio formă acest lucru, este o minciună de-a lui. (…) Mă adusese într-o stare ca să plec eu, fără să îmi spună: pleacă! Am ajuns într-o stare foarte gravă și noroc de bărbatul meu, care tot timpul mi-a dat o liniște sufletească. Am mers la Ansamblul „Burnasul”, la Liviu Vasilică, și mi-a fost foarte bine, de acolo am ieșit la pensie.”, a declarat Mioara Velicu.

Gheorghe Turda, reacție dură la adresa Mioarei Velicu

Ulterior, Gheorghe Turda a reacționat la declarațiile făcute de îndrăgita interpretă de muzică populară. Cântărețul a acuzat-o pe Mioara Velicu că minte și că situația ar fi, de fapt, alta. Gheorghe Turda a mărturisit că artista a plecat din Ansamblul „Ciocârlia” pentru că cererea ei nu a fost aprobată de minister.Mai mult, artistul susține că Mioara Velicu „voia program preferential” in Ansamblu.

„Este o mincinoasă! Minte cu nerușinare, tovarășa Velicu. Ea a trebuit să plece din Ansamblul „Ciocârlia”, pentru că cererea ei nu a fost aprobată din minister… Eu eram o rotiță mică pe vremea aceea. A lins toate clanțele la minister.

Dar eu, dimpotrivă, nu i-am aprobat cererea de retragere și ea a recunoscut acest lucru și că a plecat în Teleorman la Liviu Vasilică, unde a stat câteva luni. A vrut să fie vedetă, fără să vină la program. Nu putea fi ca Maria Ciobanu, Irina Loghin, Angela Moldovan sau Ion Cristoreanu! Ea voia program preferențial. Acesta este termenul. Este mincinoasă. De ce? Să fim serioși. Am martori, oameni din Ansamblul „Ciocârlia”, din vremea aceea.”, a declarat Gheorghe Turda, pentru fanatik.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: