Redactia.ro
Home » Monden » Scandalul dintre Constantin Enceanu și Gheorghe Turda continuă. Între cei doi artiști nu mai există cale de împăcare

Scandalul dintre Constantin Enceanu și Gheorghe Turda continuă. Între cei doi artiști nu mai există cale de împăcare

Scandalul dintre Constantin Enceanu și Gheorghe Turda continuă

Scandalul dintre Constantin Enceanu și Gheorghe Turda continuă. Deși au fost prieteni în trecut, cei doi interpreți de muzică populară sunt la cuțite acum. Constantin Enceanu și Gheorghe Turda și-au aruncat cuvinte grele în fața a zeci de oameni. Ce se întâmplă între cei doi?

Scandalul dintre Constantin Enceanu și Gheorghe Turda continuă. Între cei doi artiști nu mai există cale de împăcare

Constantin Enceanu și Gheorghe Turda se numără printre cei mai apreciați artiști de muzică populară din România. Deși în trecut erau prieteni, relația celor doi s-a răcit, iar în prezent sunt la cuțite. Gheorghe Turda a spus despre colegul său de scenă că ar fi în pragul falimentului, iar de aici a pornit un adevărat scandal. Cei doi s-au certat la un eveniment, în fața a zeci de invitați. La ceva timp după acest incident, Gheorghe Turda susține că a lăsat totul în urmă, chiar dacă Enceanu nu și-a prezentat scuze. “Sunt un tip conciliant și nu-mi plac dușmăniile. L-am iertat, doar atât, asta este împăcarea. Nu a fost nimic altceva, nici pomeneală să își ceară el scuze. Doamne ferește! Caracterul este îndoielnic, așa cum am și declarat”, a spus Gheorghe Turda.

Ulterior, Constantin Enceanu este mai hotărât ca niciodată să nu îl ierte pe Gheorghe Turda. Artistul a declarat că nu îl va ierta pentru asta. “Eu consider un subiect încheiat. Nu știu ce a declarat, nu mă interesează ce a declarat domnul Turda. Nu comentez asupra acestui subiect. Eu nu iert pe nimeni. Numai Dumnezeu ne poate ierta”, a declarat Constantin Enceanu, potrivit fanatik.ro.

Conflictul dintre Gheorghe Turda și Constantin Enceanu a apărut în cadrul unei petreceri, acolo unde cei doi interpreți de muzică populară au cântat. La un moment dat, cei doi au început să se certe, iar lucrurile au luat o întorsătură șocantă. “Eu am cântat o doină, nici n-am cântat doua versuri din strofa doinei. S-a ridicat şi a început să urle la mine. A urlat pur şi simplu. Urla bazaconiile lui, nici nu mă interesează, că nu vreau să reproduc ce a spus. M-a derutat total, m-a întrerupt din cântare şi bineînţeles că toată lumea a rămas stupefiată de gestul lui.

Invidii, nu ne mai suportă pe noi, valorile din generaţia de aur. Vin haştagii ăştia din folclor ca să ne demonstreze că ei sunt buricul pământului. A fost obraznic. Nu se face aşa ceva, să întrerupi un artist de valoarea lui Gheorghe Turda. Să începi să ţipi şi să faci haz şi bazaconii”, spunea, în urmă cu mai multe luni, Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda, acuzații dure la adresa lui Enceanu

Marele artist a povestit că interpretul de muzică populară, Constantin Enceanu, ar fi făcut acest conflict de dragul publicității. Acesta a spus că lui Enceanu nu i-ar fi convenit interpretarea sa, motiv pentru care s-ar fi luat de el. Gheorghe Turda a recunoscut că a aruncat cu paharul plin cu apă spre colegul său de breaslă.

„Domnului Enceanu nu i-a convenit interpretarea mea, vocea mea belcanto, și a reacționat mahalagește, din punctul meu de vedere.El și amicii lui, de fapt, înregistrau tot. M-au provocat. Aveam un pahar cu apă pe jumătate plin, și, ca să-l spăl de toate bârfele care i-au ieșit pe gură, de-a lungul anilor, am aruncat cu apă spre el.Dar, nu l-am udat, căci paharul mi-a căzut pe masă, apoi s-a rostogolit pe jos. Nu am mai vorbit cu el, de atunci. Este un răzvrătit, un needucat, după părerea mea, îi cam lipsesc cei șapte ani de acasă”, a mai spus Turda.

Etichete: