Redactia.ro
Home » Monden » Gheorghe Turda își serbează ziua de naștere o dată la cinci ani. Motivul pentru care a luat această decizie

Gheorghe Turda își serbează ziua de naștere o dată la cinci ani. Motivul pentru care a luat această decizie

gheorghe turda

Gheorghe Turda împlinește 75 de ani pe 6 martie. Invitat în platoul unei emisiuni televizate, artistul a dezvăluit care este motivul pentru care a ales să-și serbeze ziua de naștere o dată la cinci ani.

Motivul pentru care Gheorghe Turda își serbează ziua de naștere la cinci ani

Gheorghe Turda este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară din țara noastră, așadar nu este de mirare că este invitat adesea la emisiuni televizate, în care vorbește despre planurile sale profesionale, dar și despre sfera personală. De această dată, Gheorghe Turda a povestit de ce a ales să-și sărbătorească ziua de naștere o dată la cinci ani. Este o superstiție pe care o respectă cu sfințenie și de la care nu se abate niciodată, după cum el însuși a povestit.

„Am o anumită ordine ciclică. Eu mă sărbătoresc ca pe vremea lui Ceașcă, din 5 în 5 ani. Nu e bine pentru că, eu am o superstiție din 5 în 5 ani. Cel mai frumos a fost la 60 de ani, la Ciocârlia, atunci când a fost invitat președintele Ion Iliescu”, a povestit Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda a reușit să o supere pe Elena Merișoreanu

În ultima perioadă, Gheorghe Turda pare să fie dornic de a apărea în emisiunile televizate. De această dată, Gheorghe Turda a făcut afirmații despre Elena Merișoreanu, colega sa de breaslă și fostă iubită din tinerețe. Gheorghe Turda a declarat că relația dintre el și Elena nu a funcționat pentru că aceasta avea mici probleme care țin de fidelitate.

Elena Merișoreanu e colega mea și am încheiat! Mi-a fost drăguță, iubită! Nu s-a legat pentru că ea era nehotărâtă. A exagerat presa când a zis ea că eram pe cale să ne căsătorim. Eu nu am să-i dau replici, că nu am de ce, dar ea era total nehotărâtă. Era așa, plutea, era când cu unul, când cu altul”, a declarat Gheorghe Turda.

Ce pensie are Gheorghe Turda după o carieră de peste cinci decenii

După 55 de ani petrecuți pe scenă, Gheorghe Turda are un trai confortabil și primește lunar o sumă de bani la care mulți dintre pensionarii României nu ar putea decât să viseze. Gheorghe Turda încasează lună de lună suma de 9.000 de lei pentru că timp de cinci decenii a făcut parte din Ansamblurile Rapsodia Română și Ciocârlia.

 „Eu am 55 de ani de activitate la două mari ansambluri, la Rapsodia Română și la Ciocârlia. Am fost șeful ansamblului Ciocârlia și șeful Direcției de Cultură a Ministerului de Interne și sunt mândru de pensia mea. Față de alții care n-au avut aproape nicio… sau poate au avut doar câțiva ani de activitate și au emis pretenția să aibă pensia ca Gheorghe Turda. Da, 9.000 de lei, da. Deocamdată, mulțumită lui Dumnezeu, e bine”, povestea Gheorghe Turda, în platoul emisiunii Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: