Redactia.ro
Home » Știri » Ghidul final pentru alegerea lumânării parfumate potrivite

Ghidul final pentru alegerea lumânării parfumate potrivite

Înțelegerea diferitelor tipuri de lumânări cu parfum este foarte utilă atunci când cumpărați lumânări. Fiecare tip de aromă are propriul miros și vibrație unică și toate pot face ca spațiul tău să se simtă plăcut în moduri diferite. Cunoașterea familiilor de mirosuri vă poate ajuta, de asemenea, să vă dați seama ce mirosuri vă relaxează cel mai mult și care sunt cele care vă plac cel mai mult. În termeni simpli, este vorba de a găsi ceea ce miroase bine pentru tine!

Lumânări florale

Familia de mirosuri florale este ca și cum ai intra într-o grădină plină de flori în floare. Umple încăperea cu mirosuri dulci, romantice și proaspete. Acest grup are mirosuri precum trandafirul, care miroase profund și încântător, și lavanda, cunoscută pentru că îi face pe oameni să se simtă relaxați și calmi. Parfumurile florale pot fi făcute din mirosul unei singure flori sau dintr-un amestec de flori diferite.

Lumânările din borcane de sticlă cu miros de trandafir sunt cele mai bune lumânări dacă vă plac mirosurile florale. Acestea miros ca niște flori dulci, cu o notă de petale de trandafir moi.

Parfumuri răcoritoare

Lumânările parfumate cu citrice au ca scop să imite aroma răcoritoare a lămâilor, portocalelor și lămâilor verzi proaspăt tăiate. Aceste lumânări includ, de asemenea, note dulci, creând o combinație încântătoare de mirosuri. Pe de altă parte, lumânările cu parfum proaspăt oferă un parfum de inspirație marină, care amintește de stropi de mare, de bumbac și de mirosul proaspăt al aerului proaspăt. Ambele tipuri de lumânări au o calitate ușoară și înălțătoare.

Lumânările parfumate cu lămâie în borcane rotunde de sticlă sunt minunate pentru a vă ridica moralul. Aceste lumânări cu arome dintr-o familie de parfumuri răcoritoare și au un miros dulce, plin de viață și luminos.

giovani.jpg

Arome de fructe

Parfumurile din categoria fructată sunt ca și cum te-ai scufunda într-un coș cu fructe proaspete și delicioase. Aromele acestor produse sunt adesea fructate, acrișoare și energizante. Acest grup și-a lărgit repertoriul de parfumuri dincolo de aromele tradiționale de fructe pentru a le include pe cele ale unor fructe tropicale, mai neobișnuite. O lumânare cu parfum din această familie este ca și cum ai injecta o doză instantanee de energie lipsită de griji și optimistă în orice încăpere.

Clasis

Parfumurile clasice, atemporale, sunt preferate de toate sexele. Nu există niciun semn că clasicii își vor pierde controlul asupra pieței de parfumuri în secolul XXI. Unele dintre cele mai proeminente note din această mare familie sunt condimentele bogate, cum ar fi vanilia, scorțișoara și cuișoarele. Includerea unor calități gurmande (sau note „comestibile”) în parfumurile clasice nu este neobișnuită. Parfumurile clasice de lungă durată sunt populare toamna și iarna, când notele lor moscate și lemnoase se îmbină minunat cu aerul rece.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini