Redactia.ro
Home » Știri » Ghinioanele s-au ținut lanț pentru Ramona Olaru. Ce a pățit vedeta în vacanța din Egipt

Ghinioanele s-au ținut lanț pentru Ramona Olaru. Ce a pățit vedeta în vacanța din Egipt

Ramona Olaru, cunoscută pentru aparițiile sale televizate, a avut parte de o serie de peripeții neplăcute în timpul vacanței sale în Egipt. Inițial plină de entuziasm, vacanța vedetei a luat o turnură neașteptată chiar de la sosirea în Cairo.

Încă de la aeroport, problemele au început să apară. După ce a obținut viza, Ramona a realizat că și-a pierdut pașaportul, în momentul în care se îndrepta spre taxi.

„Am ajuns într-o oră, am mers la recepție să fac check-in-ul. Nenea ăla mi-a cerut pașaportul. Caut, nimic. Pașaportul nu exista. Am pierdut pașaportul în drumul de la ieșire din aeroport până la Uber. Ce rămâne de făcut? Sună la aeroport să mă anunțe dacă găsește ceva. Bineînțeles, o țară fără infrastructură, fără nimic, ceva îngrozitor. Am început să îi sun pe toți pe care îi cunosc și care m-ar fi putut ajuta să ajung la Ambasada Română din Cairo. Asta era la 2 noaptea. Am reușit să iau legătura cu Ambasada foarte rapid.”, a povestit Ramona Olaru pe Instagram

Ghinioanele nu s-au oprit aici

Evenimentele neplăcute nu s-au oprit aici pentru Ramona Olaru. Vedeta a solicitat un Uber pentru a se deplasa la destinația dorită. Când vehiculul a ajuns la destinație, aceasta a realizat că adresa era greșită. Fără acces la internet pe telefon și cu un șofer care nu vorbea engleză, situația părea și mai complicată. Cu toate acestea, în ciuda barierei lingvistice, șoferul s-a străduit să o ajute pe vedetă să navigheze prin dificultățile întâmpinate.

„Pentru câteva secunde, am pierdut contactul cu realitatea. Am ajuns la o adresă total greșită. Eram singură, fără internet, șoferul de Uber nu știa deloc engleză. Nu vorbea cu mine, dar m-a ajutat”, a adăugat vedeta de la Antena 1.

Cu toate acestea, după ore întregi de alergătură între diferite instituții, Ramona a reușit să obțină documentele necesare pentru a se întoarce acasă. Deși a revenit în siguranță în România, experiența trăită în Egipt va rămâne cu siguranță una memorabilă pentru vedetă, dar din motive mai puțin plăcute. Aceasta a subliniat că, în ciuda incidentelor, este recunoscătoare pentru ajutorul primit pe parcurs.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: