Redactia.ro
Home » Sport » Ghinion pentru sportivul rus care s-a căsătorit cu o păpușă! Ce s-a întâmplat cu soția lui chiar de Craciun

Ghinion pentru sportivul rus care s-a căsătorit cu o păpușă! Ce s-a întâmplat cu soția lui chiar de Craciun

GALERIE FOTO (5) Ghinion pentru sportivul rus care s-a căsătorit cu o păpușă! Ce s-a întâmplat cu soția lui chiar de Craciun

Ghinion pentru sportivul rus care s-a căsătorit cu o păpușă! Acesta și-a pierdut soția chiar în timpul sărbătorilor de iarnă. 

Ghinion pentru sportivul rus care s-a căsătorit cu o păpușă

Povestea fascinantă a culturistului Yuri Tolochko, stabilit în Kazahstan, a uimit pe toată lumea. El a luat decizia de a se căsători cu o păpușă suprarealistă, pe nume Margo. Povestea de dragoste dintre cei doi s-a viralizat și a fost admirată de întreaga lume.

Însă anul acesta a fost cu ghinion pentru sportivul rus care s-a căsătorit cu o păpușă. ”Jumătatea” lui Yuri s-a stricat tocmai acum, de Sărbători, astfel că a fost trimisă la reparat, scrie Mirror.

Sportivul a recunoscut situația. ”S-a rupt și trebuie reparată. Soția mea este acum în alt oraș”, a spus Tolociko, fără să ofere amănunte legate de ”problemele” păpușei.

Povestea dintre Yuri și Margo depășește orice imaginație. Sportivul s-a căsătorit în noiembrie cu păpușa, după ce s-au cunoscut într-un club de noapte și au hotărât să se căsătorească în martie, anul acesta, însă pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap. Astfel, în prezența a zeci de invitați, și-au unit destinele în urmă cu câteva zile.

Yuri Tolochko se caracterizează ca un pansexual

Potrivit acestuia, el se poate îndrăgosti „de un personaj, de o imagine, de un suflet sau de o persoană”. Tolochko și-a supus partenera neobișnuită chiar și la operație estetică, oferindu-i un inel de logodnă pentru fericitul eveniment. La ceremonia de nuntă, el a purtat un costum elegant, iar Margo, bineînțeles, o rochie de mireasă albă.

Tolochko, care a cochetat și cu cinematografia, și Margo, și-au oficializat relația în Almaty, cea mai mare metropolă din Kazahstan. Cei doi au păstrat toate tradițiile, neuitând de dansul mirilor sau schimbul de verighete. Sportivul a făcut totul public pe conturile sale de pe rețelele sociale.

Culturistul rus este un obișnuit al reality-show-urilor din țara sa și se bucură de atenția pe care mass-media i-o acordă, astfel, acesta a dorit să-i adreseze câteva cuvinte proaspetei sale mirese: Ai o personalitate puternică, dar înăuntru e un suflet tandru„.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: