Redactia.ro
Home » Monden » Ghiță Ciobanul, apel disperat la 112, în toiul nopții. Hoții i-au furat oile din curte

Ghiță Ciobanul, apel disperat la 112, în toiul nopții. Hoții i-au furat oile din curte

ghita

Agro TV a transmis recent că Gheorghe Dănulețiu, cunoscut sub numele de Ghiță Ciobanul, faimosul cioban din reclamele TV, a fost victima unui jaf săptămâna trecută în propria stână de oi. Într-o stare de agitați, Ghiță a sunat imediat la poliție în noaptea de 6-7 iunie, după ce a observat că din ferma sa lipsesc 9 mioare. Estimările indică o pagubă în valoare de 3600 de lei.

Ciobanul Ghiță a fost jefuit! 9 mioare au dispărut brusc din ograda ciobanului

Ciobanul Ghiță, cunoscutul cioban din reclamele TV, a căzut victimă unui jaf nefericit. Hoții au reușit să îi fure oile celui mai faimos cioban din județul Sălaj. Cu toate acestea, Ciobanul Ghiță se poate considera un norocos, având semnal bun la telefon și putând suna imediat la numărul de urgență 112. Incidentul a avut loc săptămâna trecută, când stâna sa de oi a fost jefuită.

Îndurerat și disperat, Ciobanul Ghiță nu a stat pe gânduri și a apelat rapid la poliție în noaptea de 6-7 iunie. La sosirea autorităților, a constatat că din ferma sa lipsesc 9 mioare prețioase. Paguba estimată se ridică la suma de 3.600 de lei.

Autoritățile de poliție sunt în alertă și depun eforturi considerabile pentru a-i identifica pe făptașii implicați în jaf. Potrivit informațiilor preliminare, există presupuneri că doi bărbați din comuna Dragu, județul Sălaj, în vârstă de 21 și 28 de ani, ar fi implicați în acest incident regretabil. Cu ajutorul probelor și investigațiilor în curs, urmează să fie deschisă o anchetă în legătură cu cei doi suspecți.

În cazul în care aceștia sunt găsiți vinovați, vor fi supuși acuzațiilor de furt calificat, conform prevederilor legale. Este important ca justiția să-și urmeze cursul și să se asigure că făptașii vor fi pedepsiți corespunzător pentru infracțiunea comisă. De asemenea, ei vor fi obligați să suporte consecințele legale și să compenseze daunele suferite de către Ghiță.

Ghiță Ciobanul și-a încercat norocul în afaceri și în București

Gheorghe Danuleţiu, aşa cum figurează în buletin celebrul Ghiţă Ciobanul, trăiește în continuare la Jina. După apariţiile la TV, şi-a deschis un magazin în Bucureşti, dar a fost nevoit să renunţe la el la începutul anului 2015. El a revenit la ceea ce știe să facă cel mai bine, adică la oierit.

„Nu mai am acea afacere de brânzeturi în București din Sectorul 4. L-am închis de câțiva ani, chiar dacă aveam vânzare. Era foarte greu să fac tot timpul naveta între Cluj și București. Tot timpul trebuia să fiu eu acolo, pentru că așa este sistemul din România, iar oamenii sunt cum sunt. O să îmi mai deschid un magazine cu așa ceva când producătorii o să fie respectați până atunci nu”, declara Ghiță, conform Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: