Redactia.ro
Home » TV » Giani Kiriță a renunțat! Ce le-a spus Războinicilor de la Exatlon

Giani Kiriță a renunțat! Ce le-a spus Războinicilor de la Exatlon

Giani Kiriță a renunțat! Ce le-a spus Războinicilor de la Exatlon

Giani Kiriță este în premieră antrenorul Războinicilor la Exatlon, dar se pare că între el și echipa sa nu este o chimie prea bună.

Cei în albastru nu au câștigat până acum un joc pentru vilă, iar, per ansamblu, prestația lor în Republica Dominicană lasă de dorit.

Comportamentul Războinicilor din această competiție l-a exasperat pe Giani Kiriță. Dinamovistul i-a certat pe „elevii” săi și i-a acuzat că nu îl respectă.

Giani Kiriță a renunțat să mai pună presiune pe Războinici

Hai să va zic ceva! În primul rând, nu mă respectați pe mine. Nu-mi respectați munca. Din tot ce vă spun, nu faceți. Nu-mi respectați munca, jucați fără presiune, jucați fără nimic, cum vreți voi.

Râdeți cum vreți. Faceți cum vreți. Am încercat timp de o lună să vă implementez mentalitatea mea de a învinge, de a merge peste ei tot timpul. De trei ori am făcut asta și i-ați bătut.

Bă, vă fac altceva decât trebuie să va arăt detaliul de la final? Cum sunteți pe traseu, cum să va duceți să va ajut. Îmi dau sufletul pentru echipa asta și pentru fiecare în parte.

Dar voi vă bateți joc de mine. Nu mă respectați! Facem antrenament! Vin din ziua mea liberă că vreau să ajungeți departe. Va dau motivația de care aveți nevoie și nu faceți nimic din ce vă spun! De ce? Ați venit să vă plimbați la Exatlon?

Dar pe mine așa n-o să mă mai vedeți. În momentul când o să văd că mă respectați și vreți într-adevăr să respectați ceea ce vă spun, sunt aproape de voi.

Dacă nu, la orice traseu și mâine sunt cu voi, faceți alegeri, sunt ca și echipa, nu știu ce, la final nu trebuie să îmi cereți mie niciun detaliu’‘, le-a spus Giani Războinicilor.

Citește și: Accidentare gravă la Exatlon. În ce stare se află Cătălina Şeicaru

Brigitte Sfăt, ameninţată cu judecata! Sora Claudiei Pavel a răbufnit

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: