Redactia.ro
Home » Monden » Gianina din „Las Fierbinți” a spus cum arată bărbatul perfect pentru ea: „Să fie om înainte de toate”

Gianina din „Las Fierbinți” a spus cum arată bărbatul perfect pentru ea: „Să fie om înainte de toate”

Anca Dumitra a devenit cunoscută de toată România, odată cu rolul din „Las Fierbinți”. Internauții o urmăresc și pe rețelele sociale pe cea care interpretează rolul Gianinei din serialul „Las Fierbinți”. Acrtița este cunoscută ca fiind extrem de rezervată. Aceasta nu obișnuiește să vorbească despre ea sau oamenii din viața ei, însă a spus cum arată bărbatul perfect pentru ea! Iată ce a povestit!

Gianina din „Las Fierbinți”, copilărie extrem de frumoasă

Actriția a dezvăluit într-un interviu pentru știrileprotv.ro ce copilărie frumoasă a avut. Anca își amintește cu mare drag și dor de acea perioadă: „A fost extraordinar de frumoasă, cu atât mai mult cu cât părinții mei aveau grijă ca vacanțele de vară să le petrec la bunici, adică am fost acel copil care și-a petrecut vacanțele acela lungi la țară. Am avut niște bunici extraordinari și le-am mulțumit și atunci și nu contenesc nici acum să le mulțumesc, deși nu mai sunt, pentru grija pe care au avut-o” , a spus pentru sursa citată.

Cum arată bărbatul perfect pentru Gianina din „Las Fierbinți”

Actriția a dezvăluit în același interviu pentru știrileprotv.ro cum ar trebui să arate bărbatul ideal pentru a-i cuceri inima.

„Mi se pare că trebuie să fie om înainte de toate. Ce pot să-ți spun.. imi place să aibă un simț al umorului, imi place să fie glumeț, să fie cinstit, a spus Anca Dumitra pentru știrileprotv.ro

Ce spune Anca Dumitra despre căsătorie

În urmă cu câteva luni, actrița spunea în cadrul unui interviu că este întrebată destul de des despre căsătorie și copil. Anca Dumitra spune că toate se vor întâmpla la momentul potrivit. „Sunt întrebări firești, căci e o vârstă la care se întâmplă astfel de lucruri și nu e ca și cum poți să le programezi. Mă lovesc de ele, dar cam tuturor le spun că, atunci când o să fie, se va ști, cu siguranță, pentru că nu prea ai cum să păcălești cu astfel de lucruri”, a spus actrița potrivit libertatea.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: