Redactia.ro
Home » Sport » Gică Hagi a făcut public salariu câștigat la Farul Constanța. Suma este ireal de mică

Gică Hagi a făcut public salariu câștigat la Farul Constanța. Suma este ireal de mică

GALERIE FOTO (4) Gică Hagi

Gică Hagi a făcut public salariu câștigat la Farul Constanța. „Regele” fotbalului românesc a spus ce salariu primea lunar, anul trecut, la Farul Constanța. Spre surprinderea unora, Gică Hagi primea o sumă de bani extrem de mică.

Gică Hagi a făcut public salariu câștigat la Farul Constanța. Suma este ireal de mică

Gică Hagi nu mai are nevoie de nicio introducere. Supranumit „Regele”, fostul fotbalist este cunoscut de o lume întreagă. Hagi a reușit să impresioneze pasionatii de fotbal din toată lumea cu performanțele sale. În prezent, Gică Hagi pregătește viitoarele generații de fotbalisti pentru a obține rezultatele de altădată. Fostul fotbalist este antrenor și patronul echipei Farul Constanta.

Multi ar spune că Hagi ar câștiga multi bani de pe urma echipei salei, dar lucrurile nu stau chiar așa. Ba din contră! Legendarul fotbalist a declarat că este pregătit să renunte la funcția de conducere, iar totul din cauza autorităților locale. Gică Hagi a făcut public salariu pe care l-a încasat anul trecut. Potrivit acesteia, unul dintre sportivii generației de aur a fost plătit cu doar 500 de euro, adică în jur de 2.500 de lei. „Cei de sus trebuie să scoată lege pentru România, pentru sportul românesc. Afacerile se fac cu firme, care pot cumpăra acţiuni. Să vină să cumpere, altfel ne înecăm. Noi suntem colacul acum. Sunt în mare cu colacul…Eu ce să fac? Anul trecut am avut salariu 500 de euro. Până când? Şi eu vreau să fiu plătit, dorit!”, a explicat Gică Hagi.

Fostul fotbalistul a spus că planul său nu viza ca el să devină patron, iar dacă rezultatele întârzie să apară, Gică a spus că va face un pas în lateral și va demisiona din funcția de antrenor la Farul Constanța. „Firme puternice trebuie să vină. Am investit, sunt acţionar, dar vreau să rămân cu partea mea. Meseria mea nu e de conducător. Eu sunt antrenor, nu conducător. Nu vreau să fac muncă la buget, cum am făcut în ultimii 12 ani. A venit momentul să schimbăm lucruri clare. Vreau să rămân cu maxim 10%-20% din acţiuni la Farul.O să rămân cu funcţia de manager. Dacă sunt competitiv, o să rămân pe bancă. Dacă nu, o să mă retrag şi o să vină altcineva. Trebuie să schimbăm lucruri clare. Eu am drumul meu. Astăzi o să fiu, mâine n-o să fiu. Acţionar voi rămâne mereu la Farul. Voi vreţi să fiu cel mai bun, să câştig toate meciurile…”, a mai spus fostul fotbalist.

Gică Hagi, cel mai bun fotbalist din toate timpurile

Gică Hagi s-a născut la 5 februarie 1965, la Săcele. Palmaresul lui Hagi în primul eșalon din România totalizează 223 meciuri și 141 goluri, trei titluri de campion și trei Cupe ale României. Gheorghe Hagi a fost de două ori golgheterul României, în sezoanele 1984,1985 și 1985 și 1986.

În perioada petrecută în Spania, Hagi a evoluat la Real Madrid (1990-1992, 19 goluri în 64 de meciuri) şi FC Barcelona (1994-1996, 7 goluri în 36 de meciuri). Între Madrid şi Barcelona, Hagi a jucat la echipa Brescia (1992-1994).Hagi a participat la trei ediţii ale Campionarului European (1984, 1996 şi 2000) şi la trei ediţii ale Cupei Mondiale (1990, 1994 şi 1998). La finalul anului 1999, a fost desemnat fotbalistul român al secolului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: