Redactia.ro
Home » Știri » Gică Hagi şi Viitorul au dezamăgit încă o dată în Europa. Victorie inutilă

Gică Hagi şi Viitorul au dezamăgit încă o dată în Europa. Victorie inutilă

GALERIE FOTO (2)

Viitorul, formaţia lui Gică Hagi, a fost eliminată din Europa League după ce s-a impus cu scorul de 2-1 (0-1) în meciul cu Gent, în manşa secundă a turului 2 preliminar al competiţiei. În prima manşă, belgienii câştigaseră cu 6-3.

Ambele goluri ale echipei lui Gheorghe Hagi au fost reuşite de Gabriel Iancu, din penalty, în minutele 47 şi 61. Oaspeţii au condus în urma golului lui Roman Iaremciuk din minutul 38. În sezonul 2016-’17 al Europa League, Viitorul o întâlnea pe Gent, care se impunea cu 5-0 acasă şi făcea 0-0 la Ovidiu. Gent va juca în turul 3 preliminar cu câştigătoarea dublei manşe dintre AEK Larnaca (Cipru) şi Levski Sofia (Bulgaria). Primul meci va fi în deplasare, pe 8 august.

Gică Hagi a lăudat naţionala Belgiei, ţară din care a venit Gent, echipa care l-a lăsat acasă, eliminându-l din Europa League.

Naţionala voastră evoluează la un nivel foarte înalt şi este fără îndoială marele exemplu de urmat pentru România. Alături de Olanda, Belgia e una din ţările de la care avem de învăţat pentru viitorul naţionalei noastre. Dacă ne organizăm bine, vom putea merge şi noi în direcţia aceasta. Aveţi un antrenor foarte bun şi aţi dobândit multă experienţă la ultima Cupă Mondială. La unul din următoarele turnee majore, Belgia va fi aproape să câştige un Campionat European sau un Mondial„, a spus Hagi pentru ziarul belgian „Het Laatste Nieuws”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: