Redactia.ro
Home » Știri » Gică Hagi, șocat de moartea lui Diego Maradona: ”Simt o tristețe fără margini”

Gică Hagi, șocat de moartea lui Diego Maradona: ”Simt o tristețe fără margini”

Giga Hagi, indurerat de moartea lui Maradona

Lumea sportului este în șoc după pierderea legendarul fotbalist al Argentinei, Diego Maradona. Toți cei care l-au cunoscut au rămas fără cuvinte atunci când au primit vestea. Gică Hagi este copleșit de durere după cel cu care a egalat un meci, în anul 1982.

Gică Hagi, șocat de moartea lui Maradona

Lumea fotbalului și nu numai plânge moartea lui Diego Maradona. Vestea că s-a stins din viață a dus multă tristețe tuturor celor care l-au cunoscut. A mărturisit acest lucru și Gigă Hagi pe rețelele de socalizare. Marele fotbalist a scris pe facebook că simte ”o tristețe fără margini”. Totodată, Gică Hagi l-a catalogat drept un geniu pe Diego Maradona.

”Este o zi de doliu pentru fotbal și pentru întreaga omenire. Simt o tristețe fără margini la moartea unui geniu care, și mai nedrept, a dispărut prea repede. Dumnezeu să-l odihnească pe unicul Diego Maradona! #RIPLegend”, a scris Hagi pe contul său de Facebook.

În anul 1982, Gică Hagi și Maradona au jucat meciul România-Argentina și l-au egalat cu scorul de 1-1. Maradona îl aprecia foarte mult pe cel care a făcut istorie în sportul românesc și nu numai.

”Acum 30 de ani, în meciul cu România, trebuia să obținem calificarea pentru faza următoare. Românii aveau jucători mari precum Hagi, Lăcătuș sau Popescu”, a scris Maradona pe Facebook, în perioada când trăia.

Maradona se confrunta cu drogurile

Maradona a fost un sportiv asumat. Își recunoștea problemele cu care se confruntă. A dus o bătălie grea cu drogurile pe care a început să le consume la vârsta de 22 de ani.

”Am încercat drogurile pentru prima dată în Europa în 1982. Aveam 22 de ani. A fost suficient să iau o dată și de atunci nu m-am mai putut opri. Am avut odată un moment când era să mă prindă una dintre fetele mele. Nu am aprins lumina. Am mers la baie cu luminile stinse. Deodată Dalma a bătut la ușă. Aproape am murit! Am fost dependent de droguri, sunt dependent de droguri și voi fi dependent de droguri pentru toată viața”, a declarat Diego Maradona în anul 1996, potrivit presei internaționale.

Maradona a murit la vârsta de 60 de ani

Marele fotbalist argentinian, Diego Maradona, a murit, miercuri seară, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. La începutul acestei luni, el a suferit o operație pe creier, timp de două ore, pentru îndepărtarea unui cheag de sânge. Intervenția a decurg atunci cu succes.

”Hematomul a putut fi îndepărtat cu succes. Diego a suportat bine operaţia. S-a trezit şi totul decurge bine”, anunța, la acel moment, doctorul Leopoldo Luque, chirurg în cadrul clinicii private din oraşul Olivos, la nord de Buenos Aires, în timpul unei conferințe de presă.

Ultimele imagini cu el în viață sunt chiar cele imediat de după operația pe creier.

Diego Maradona, probleme cu alcoolul

De-a lungul vieții, marele fotbalist a avut probleme și cu alcoolul. Dependența i-a înrăutăți starea de sănătate. Unul dintre apropiații săi, Alfredo Cahe, spune că Maradona avea nevoie de asistență permanentă , deoarece era de necontrolat.

”Maradona are nevoie de asistență permanentă. Diego e de necontrolat. E la fel ca atunci când l-am dus în Cuba, la dezintoxicare. Trebuie să stea departe de alcool. E dificil, pentru că a schimbat drogurile cu alcoolul și starea sa se deteriorează tot mai mult. Să luăm taurul de coarne și să fim fermi. Diego are nevoie de asistență permanentă, să-l convingem să continue tratamentul! El nu este conștient ce i se întâmplă. Organismul său trebuie curățat imediat. Alcoolul e un drog foarte puternic. A renunțat la droguri de mulți ani, dar acum e dependent de alcool și anxiolitice”, a spus Cahe, pentru Clarin, după intervenție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: