Redactia.ro
Home » Sport » Gică Hagi, un tată mândru! Kira are expoziție pe Coasta de Azur

Gică Hagi, un tată mândru! Kira are expoziție pe Coasta de Azur

GALERIE FOTO (2) Gică Hagi, un tată mândru!

Gică Hagi, un tată mândru! Fostul fotbalist se poate declara un tată împlinit. În timp ce fiul său face performanță în fotbal la cel mai înalt nivel, fiica sa, Kira, va avea o expoziție pe Coasta de Azur. De asemenea, tânăra este pasionată de cinematografie și a jucat în filme renumite.

Gică Hagi, un tată mândru! Kira are expoziție pe Coasta de Azur

Gică Hagi, un tată mândru! Fostul fotbalist a cunoscut succesul în sport, iar fiul său, Ianis, îi calcă pe urme. În prezent, Gică Hagi a devenit și om de afaceri, dar împlinirea vieții lui sunt cei doi copii, Kira și Ianis. În vârstă de 22 de ani, Ianis a cunoscut succesul în fotbal și are toată cariera înainte. De cealaltă parte, Kira, 25 de ani, este o actriță desăvârșită în America, dar are succes și în domeniul artelor. Tânăra a dezvăluirt că are o expoziție pe Coasta de Azur, comună cu artistele Sabina Legănaru și Anca Lefter la Galeria L’entree Des Artistes din Vallauri.

Familia Hagi

Expoziția Kirei se află la câțiva metri de Muzeul Național Picasso, deschis în Castelul Vallarius. Fiica lui Hagi și-a anunțat fanii din mediul virtual că i s-a mai îndeplinit un vis după ce a reușit să expună în Vallarius și le-a transmis internauților că îi așteaptă să îi vadă operele de artă. „Am mai bifat un vis împlinit! Expun în Vallauris, Franța! Dacă mi-ar fi zis cineva, nu de mult, că voi expune în regiunea Provence – Coasta de Azur și lângă muzeul național Picasso, aș fi spus că e imposibil. Dar viața e atât de neașteptată și iată cum lucrările mele sunt expuse într-o expoziție comună, „Reflections”, alături de două artiste super talentate, Sabina Legănaru și Anca Lefter.Pentru românii din zonă, voiam doar să vă spun că expoziția este găzduită de Galeria Entree Des Artistes, din 2 septembrie până pe 30 septembrie. Pentru cine are drum, ne vedem acolo! A bientot”, a transmis Kira Hagi pe contul său de socializare.

Kira Hagi, pasionată de actorie

Kira Hagi a urmat cursurile la International British School of Bucharest și a studiat artele la Academia de Film din NewY York și CIE Advanced Level Art&Design. „Oameni buni, știu că am aterizat în acest proiect pentru că mi-am pus secret în gând, când filmam București, te iubesc!, că într-o zi și tablourile mele vor fi pe pereții acestei galerii.

Plus o întâlnire, credeam eu obișnuită, la ceainăria @cameradinfata din Romană (pe care, cu aceeași ocazie, a primului meu film, am descoperit-o!!) o întâlnire care schimbă destine, pe care am avut-o cu minunata artistă @sabinaleganaru, care m-a adus în acest punct… Pe scurt, “luați-vă plăcerile în serios”, cum spunea un mare modernist…”, a mai scris Kira, într-o altă postare.

Kira a apărut în producția „Între chin și amin”, al regizorului Toma Enache, un film despre tortură din închisorile comuniste și prigoana politică din cei mai negri ai regimului. Într-un interviu, Kira a explicat cum și-a descoperit pasiunea pentru actorie. „Am început să scriu scenarii de mică, actoria a fost o parte din viața mea până când am realizat că vreau să o practic ca pe o meserie”, a explicat Kira Hagi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: