Redactia.ro
Home » Sport » Gică Hagi are o interdicție în România! Suporterii au rămas încremeniți

Gică Hagi are o interdicție în România! Suporterii au rămas încremeniți

Gică Hagi face primul transfer

Fanii celebrului fotbalist, Gheorghe Hagi sunt șocați de noua veste! Se pare că fostul sportiv are o interdicție în România. 

Gică Hagi are o interdicție în România! Suporterii au rămas încremeniți

Gică Popescu a făcut o serie de dezvăluiri recent, în care a spus că Dan Petrescu și Gheorghe Hagi nu o să antreneze niciodată echipa națională sub actuala administrație FRF. Mulți așteptau ca tatăl și fiul să-și facă loc unul lângă altul într-un moment în carierele lor, dar nu a fost deloc așa.

Se pare că motivul ar delăsarea și lipsa de repect pentru Gică Hagi. Gică Popescu a declarat pentru Antena Sport că celebrul fost fotbalist a fost liber preț de un an, timp în care cei de la FRF nu l-au contactat pentru nimic.

”Nu mai avem noi antrenori? I-a zis vreodată cineva lui Hagi: «Băi, vino!»?! Nu, pentru că ei au personalitate, au autoritate, au notorietate şi toate luminile se mută pe ei, cum e normal şi nu e bine pentru unii. Nu e normal să vorbească toată lumea de Hagi? Să ai astfel de oameni şi tu să nu-i bagi în seamă… Hagi a fost liber un an! Nu l-a întrebat nimeni de la FRF de sănătate! Oricât ai vrea să gândeşti curat, ceva ce nu se leagă. Cum să nu-i întrebi pe ăştia doi de sănătate? Ei ce să facă, să aştepte oferte? Nu o să vină niciodată, niciodată!”, a mărturisit Gică Popescu.

De asemenea, celebrul fotbalist a preluat echipa Farul Constanța după un an petrecut pe bară. Formația este rezultatul fuziunii dintre Viitorul și Farul. În timpul acesta, Dan Petrescu a gustat și el din liber, după ce s-a despărțit de Kayserispor. GSP scria în urmă cu puțin timp că cei doi foști mari internaționali ai României au primit bilete din partea FRF la tribuna a II-a la meciul Austra – Macedonia de Nord, scor 3-1, timp în care tribuna I era dedicată angajaților Federației, în frunte cu Burleanu, Stoichiță, Bodescu și Radu Vișan, și de politicieni de rang înalt: Orban, Barna, Bode, Aurescu, Dâncu, lângă care a stat și procurorul-șef al DNA.

Gică Hagi a făcut primul transfer

Gică Hagi a făcut primul transfer din această iarnă. Atacantul, Aurelian Chițu a revenit la Viitorul, după aventura de la Daejeon Haha Citizen, din Coreea de Sud.

Gică Hagi a decis să-l aducă din nou pe fotbalistul de 28 de ani. Acesta este la a doua revenire. Prima dată a plecat în 2013 la Valenciennes, pentru 700.000 de euro. Apoi a ajuns la PAS Giannina și Astra Giurgiu. Doi ani mai târziu s-a întors la constănțeni. În 2018 a decis să meargă la cei de la Daejeon Haha Citizen, din Coreea de Sud.

”Prima achiziție a echipei noastre în 2020 este atacantul Aurelian Chițu, care a semnat un contract valabil pentru 2 ani și jumătate! Aurelian Chițu este, de asemenea, golgheterul all-time al formației noastre, la care a evoluat încă de la înființarea acesteia! Aurelian Chițu a venit la FC Viitorul cu dorința de a pune umărul la o nouă prezență a echipei în play-off-ul campionatului!”, se arată în comunicatul echipei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: