Redactia.ro
Home » Monden » Gigi Becali a câştigat procesul cu Poliția Română. Anunțul incredibil făcut de afacerist: „Am scăpat de belele”

Gigi Becali a câştigat procesul cu Poliția Română. Anunțul incredibil făcut de afacerist: „Am scăpat de belele”

Ce pensie ia Gigi Becali de la statul român? Milionarul încasează bani frumoși pentru perioada petrecută în Parlamentul European

Gigi Becali a câștigat procesul cu Poliția Română, în urma căruia i-a fost suspendat permisul de conducere. Omul de afaceri a fost în culmea fericirii la aflarea veștii.

Gigi Becali rămâne cu permisul auto

Patronul echipei de fotbal FCSB a explicat cum a întors decizia Tribunalului și de ce avea viteza mare în localitate.

„Mi-ai dat o veste foarte bună, bravo! E cel mai bun lucru, am scăpat de belele. Stăteam acum vreo două, trei luni fără permis. Dar, dacă nu câștigam, făceam procedurile acelea să dau examenul și îmi luam permisul după 30 de zile. Au mai fost sentințe date în cazuri ca ale mele și s-a aplicat practica judiciară.

Nu se vedea numărul la mașină, iar atunci nu era probă. Am cerut filmul și nu se vedea numărul. Mi-au zis că asta e mașina, dar nu se cunoaște. Le-am explicat că dacă nu se cunoaște, atunci nu există… Legea e unitară, e hotărâre clară, dacă nu se vede numărul, nu e probă.

Să îți mai zic ceva. Eu eram în depășire, cică aveam 106 (km/h). Dar sunt alte hotărâri în care, cu 103, nu s-a luat în seamă, că e depășită cu puțin viteza. Dar eu eram în depășire. Ei (n.r. – polițiștii) în tot filmul vorbesc de 58 de km/h, dar când eram în depășire, logic, nu pot să o depășesc cu 100 dacă cel pe care îl depășesc merge cu 99. Trebuie să o calc puțin. Mie nu îmi place viteza, oricum.”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Susține că i s-a făcut dreptate

Gigi Becali susține că nu este vorba despre vreo veste bună, asta fiindcă lui doar i s-a făcut dreptate. De asemenea, latifundiarul a ținut să precizeze că dacă îi era permisul de conducere suspendat de polițiști îl lua iar după o lună, iar între timp conducea altcineva autoturismul.

Becali a rămas fără permis de conducere în luna mai a anului 2021, după ce polițiștii l-au prins circulând cu o viteză de 106 km/h în localitate. În zona respectivă, viteza maximă era de 50 km/h.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: