Redactia.ro
Home » Monden » Gigi Becali a dat lovitura în afaceri! Cât câștigă latifundiarul din imobiliare

Gigi Becali a dat lovitura în afaceri! Cât câștigă latifundiarul din imobiliare

Gigi Becali a dat lovitura în afaceri!

Gigi Becali a dat lovitura în afaceri! Este unul dintre cei mai influenți afaceriști din România, iar de-a lungul anilor a făcut milioane de euro. Gigi Becali s-a implicat în fotbal, și are afaceri în imobiliare. Latifundiarul a dat lovitura în lumea afacerilor.

Gigi Becali a dat lovitura în afaceri! Cât câștigă latifundiarul din imobiliare

Gigi Becali a dat lovitura în afaceri! Deși luumea se află în plină pandemie de coronavirus, Gigi Becali nu se oprește din a-și spori averea. Afaceristul are numeroase afaceri, iar fiica cea mare a preluat frâiele afacerii și împreună cu soțul ei construiesc peste 100 de apartamente pe unul din terenurile omului de afaceri. „Ne vom extinde foarte mult, vom face imobiliare de sute de milioane de euro. Aveam planuri și înainte, dar acum piața a crescut, e cerere multă, ofertă nu prea e, și atunci dacă tot e am zis hai să ne apucăm să facem”, a declarat Becali, potrivit antena3.ro.

Ce avere are Gigi Becali

Potrivit celui mai recent TOP 300 Capital,afaceristul din Pipera are o avere estimată între 350 și 400 de miliioane de euro. Becali se situează pe locul 12 în topul celor mai bogați oameni din țară și pe poziția a treia în clasamentul românilor din sport. ”Gigi Becali are pământuri de cel puțin un miliard și jumătate acum. Păi, mă, nu știe nimeni, nici nu știu dacă am dreptul să spun. Are pădure și din subvenție poate să trăiască oriunde în lume fără să mai muncească el și copiii lui toată viața.Are mii de hectare de pădure, fraților! Pe asta n-o știe nimeni! Nici eu nu știu dacă e bine să spun sau nu că se supără ăsta, vă dați seama. Pământul lui Gigi costă acum 300 de euro metrul, sub 250 de euro nu se vinde. În doi-trei ani, se vinde cu 800 de euro. Din punctul meu de vedere, are peste două miliarde. Convingerea mea este că, dacă trăiește cinci mii de ani, nu poate să rămână fără bani”, a declarat Dumitru Dragomir, la Prosport Live.

Cum a fost copilăria lui Gigi Becali

La vârsta de 62 de ani a strâns o avere interesantă și multe povești de viață. Chiar dacă acum duce o viață de lux, Gigi Becali a avut o copilărie grea. Acesta s-a născut într-un lagăr de muncă din județul Brăila, iar părinții lui au fost trimisi silit de autoritățile comuniste. După ce au scăpat, tatăl lui Becali și-a luat familia și s-au mutat în Pantelimon. După ce Gheorghe Becali a devenit oier și a început să vândă produse de origine animală restaurantelor și oamenilor influenți din București, s-a implicat în afaceri cu export extern. „Am crescut prin livezi, intre animale si m-am bucurat de fructele oferite de natura, am baut lapte direct din galeata si am muls oile de la 12 ani.”, povestește Becali despre copilărie.

Când a murit, i-a lăsat lui Gigi Becali 150.000 de dolari, bani pe care afaceristul i-a investit cu cap. S-a apucat de comerț, aducând marfa din Turcia și o vindea în țară. Ulterior a făcut afaceri cu imobiliare și terenuri, care s-au dovedit a fi foarte profitabile pentru Becali.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: