Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali a devenit bunic! Prima reacție a omului de afaceri

Gigi Becali a devenit bunic! Prima reacție a omului de afaceri

GALERIE FOTO (5) gigi becali bunic

Gigi Becali a devenit bunic, chiar în ziua derby-ului cu CFR Cluj. Fiica sa cea mare, Theodora a născut o fetiță, care a primit nota 10.

Omul de afaceri este în culmea fericirii după ce astăzi, s-a născut nepoata sa.

”Tată, sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze altceva acum, fotbal sau altceva. Să fie toată lumea sănătoasă”, a spus finanțatorul celor de la FCSB, pentru Prosport.

Micuța a avut la naștere 3,9 kg și a primit nota 10. Fetița va fi botezată de fata lui Teia Sponte și soțul acesteia si se va numi Maria.  Fiica lui Gigi Becali, Theodora, în vârstă de 25 de ani s-a măritat anul trecut cu Mihai Mincu. Cei doi și-au petrecut luna de miere în SUA, la Hollywood, apoi au mers în Bora Bora. După ce s-au întors s-a aflat că Becali va deveni bunic. Inițial, Theodora și soțul ei au negat zvonurile. Omul de afaceri a povestit însă cum a reacționat când a aflat că va fi bunic.

„M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: «Tată, o să ai un nepot!» Păi îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu? Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!”, a povestit Gigi Becali.

Omul de afaceri a făcut spectacol la nunta fiicei sale

Nunta a avut loc anul trecut în luna octombrie. Locul ales a fost Palatul Snagov. La petrecere au fost invitate aproape 700 de persoane. Gigi Becali nu s-a uitat la bani și i-a făcut fetei toate poftele. Peste 500.000 de euro a scos din buzunare omul de afaceri pentru marele eveniment.

Așa cum se aștepta toată lumea, patronul celor de la FCSB a fost sufletul petrecerii și a făcut un adevărat spectacol. A aruncat cu sute de bacnote și a dansat aproape toată noaptea. Potrivit cotidianului Fanatik, Becali le-a făcut cadou tinerilor însurăței 1 milion de euro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: