Redactia.ro
Home » Știri » Gigi Becali a răspuns la întrebarea ce stă pe buzele tuturor: „Sunt Anamaria Prodan şi Dan Alexa amanţi?”

Gigi Becali a răspuns la întrebarea ce stă pe buzele tuturor: „Sunt Anamaria Prodan şi Dan Alexa amanţi?”

Gigi Becali a comentat conflictul pe care Anamaria Prodan şi Dan Alexa l-au avut, după meciul celor de la Astra Giurgiu, 2-2 pe teren propriu cu FC Botoșani. Prodanca i-a dat un pumn lui Alexa.

La câteva momente după meci, în parcarea arenei din Giurgiu, Anamaria Prodan ar fi răbufnit în momentul în care a observat că Dan Alexa era așteptat de o altă femeie. Impresara l-a lovit cu pumnul în față pe antrenor, notează aceeași sursă, apoi cearta a continuat în vestiare. Dan Alexa a infirmat conflictul, deşi imaginile sunt clare. „Nu s-a întâmplat nimic! Am citit şi eu ce s-a scris. Hai să fim serioşi. Am stat mai mult să vorbim despre transferuri”, a spus Dan Alexa.

Anamaria Prodan şi Dan Alexa sunt amanţi? Gigi Becali a dat răspunsul

Gigi Becali spune că se abţine de la comentarii intime, din respect pentru Laurenţiu Reghecampf, pe care l-a avut la FCSB.

Dacă ei au spus că s-au certat de la transferuri, înseamnă că așa e. Ce, îi mint pe oameni? Așa ceva nu credeam că o să văd în viața vieților mele. N-am văzut în viața mea femeie care să bată un bărbat. Eu asta văd și asta comentez. Celelalte bârfe nu pot să le comentez, pentru că nu știu. Ce să zic? Să fac păcate și să zic că e criză de gelozie? Știu eu? I-am văzut eu că au o relație?

E femeie măritată, are copii. E și femeie măritată, și soția prietenului meu. Îl iubesc pe Reghe și nu pot să vorbesc despre asta. Din respect pentru Reghe nu vreau să mă bag în chestia asta. Comentez doar la general. Cum să fii femeie și să bați un bărbat?! Și tu să stai, în loc s-o iei de păr și să tăvălești cu ea pe jos? Asta pot comenta„, a spus Gigi Becali la Antena 3.

Anamaria Prodan infirma, în luna ianuarie, o eventuală relaţie extraconjugală cu Dan Alexa

Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că Dan a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Alexa, cu Burcă sau cu Dani Coman. Cum divorța unul apăream eu și ei pe lângă mine. Sunt eu femeia fatală, dar nici chiar așa. Să se îndrăgostească toți de mine ca să-și lase familia...”, a fost explicația Anamariei Prodan pentru gsp.ro.

Loading...