Redactia.ro
Home » Știri » Gigi Becali i-a uimit pe jurnaliștii New York Times: “Eu sunt cel mai bogat din lume. Bill Gates tot mai vrea”. Dar iată ce gând îl ține departe de păcat: “Mă gândesc în fiecare zi”

Gigi Becali i-a uimit pe jurnaliștii New York Times: “Eu sunt cel mai bogat din lume. Bill Gates tot mai vrea”. Dar iată ce gând îl ține departe de păcat: “Mă gândesc în fiecare zi”

Gigi Becali a uluit lumea întreagă după ce s-a „autoproclamat” cel mai bogat din lume, peste Bill Gates, în fața jurnaliștilor americani de la publicaţia de prestigiu New York Times. Latifundiarul din Pipera a șocat și cu gândul pe care îl are în fiecare zi și care îl ține departe de păcat.

Gigi Becali spune că este cel mai bogat om din lume. Însă refuză să se mai gândească la alte afaceri pentru că, indiferent câte bogății va aduna, nimic nu poate fi luat pe lumea cealaltă.
Omul de afaceri este de părere că nu bogățiile îi aduc fericirea, ci faptul că este bun și cinstit, gata să întindă oricând o mână de ajutor celor ce au nevoie.

Gigi Becali i-a uimit pe jurnaliștii New York Times: “Eu sunt cel mai bogat din lume. Bill Gates tot mai vrea”. Dar ce gând îl ține departe de păcat: “Mă gândesc în fiecare zi”

Astfel, Gigi Becali a explicat de ce a declarat într-un interviu acordat pentru New York Times că este cel mai bogat om de pe planetă.
”Mie mi-a dat Dumnezeu Harismă în ultimul timp și am început să mă gândesc la moarte în fiecare zi. Când mă gândesc la bogăție, ce mai am nevoie că vine moartea, apoi intervine trufia minții.

Când vreau să fac un păcat îmi aduc aminte că mor. Ia, cum o să fiu mort în cosciug, ce fac cu palatul asta, ce fac cu el, mort în cosciug, la revedere.
Și atunci de ce să fac eu lăcomie. pentru ce dacă trec? Am dat interviu la NY Times. eu sunt cel mai bogat din lume. Bill Gates tot mai vrea, înseamnă că nu este cel mai bogat. Nu am nevoie de mai mult, gata.

Nu sunt cel mai bogat din lume. Fapta bună, milostenia, bucuria, mintea și înveselește inima. Când faci o faptă buna, intervine bucuria bucuriilor, adica fericirea. Nu există fericire fară fapta bună” a povestit Gigi Becali la Trinitas TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: