Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali își critică jucătorii! Egalul cu Chindia l-a înfuriat

Gigi Becali își critică jucătorii! Egalul cu Chindia l-a înfuriat

Gigi Becali își critică jucătorii

Gigi Becali își critică jucătorii. După ce FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1 meciul cu Chindia, patronul s-a înfuriat.

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a comentat în stilul caracteristic. El crede că viața intimă a fotbaliștilor săi își pune amprenta asupra jocului și a performanțelor. Nu a ratat însă ocazia să-și certe un jucător.

”Jucătorii CFR-ului fac sex doar o dată pe săptămână, că sunt paradiți de Dan Petrescu la antrenamente! E vorba de desfrânare. Jucătorii CFR-ului se împreunează cu femeile doar o dată pe săptămână. Așa este! Dacă și Florinel Coman ar fi mai odihnit…dar el merge la împreunare și i se înmoaie genunchii!”, a spus Becali la Pro X.

Patronul echipei FCSB a fost întrebat dacă nu ar fi o soluție angajarea unui psiholog. Răspunsul a fost de-a dreptul savuros.

„Nu fac eu aşa ceva, Doamne fereşte! La mine psihologul e Hristos şi rugăciunea şi Sfânta Cruce. Ce e aia psiholog? Cum să dea suport moral psihologul? Suport moral la rugăciune, la Sfânta Liturghie: Doamne Iisuse Hristoase, miluieşte-mă! Să le dea lor Hristos minte (n.r. jucătorilor) cât miliardele de miliarde de psihologi, dacă e să fie şi dacă merit eu. Şi dacă nu merit eu, mâncăm bătaie.Dar nu că aduc psiholog. Cum adică? Psihologul la oameni care sunt bolnavi cu adevărat. Mental există rugăciunea”, a mai declarat Gigi Becali pentru Pro X.

Jucătorii de la FCSB s-au distrat la munte

După meciiul cu Chindia, câțiva jucători au dat fuga la munte să se relaxeze. Florinel Coman, Dragos Nedelcu, Florin Tanase, si Adi Popa au plecat cu iubitele să se distreze și au dat o super petrecere cu lăutari la un restaurant.

Citește și: Simona Halep ar putea redeveni lider mondial! Clasamentul WTA

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: