Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep ar putea redeveni lider mondial! Clasamentul WTA

Simona Halep ar putea redeveni lider mondial! Clasamentul WTA

Simona Halep ar putea redeveni lider mondial

Simona Halep ar putea redeveni lider mondial! După victoria de la Dubai, românca se apropie cu pași rapizi de primul loc în clasamentul mondial.

WTA a publicat noul clasament. În acest moment Simona Halep ocupă locul doi în ierarhia mondială, cu 6.076 puncte. După ce a câștigat trofeul la Dubai, constănțeanca a primit 470 de puncte. Pe prima poziție a clasamentului mondial este Ashleigh Barty 8.367 puncte. Ultimul loc pe podium i-a revenit Karolinei Pliskova, care a adunat 5.200 puncte.

De ce a lipsit Darren Cahill de la Dubai

Simona Halep a câștigat sâmbătă al 20-lea titlu din carieră. Antrenorul româncei, Darren Cahill nu a fost însă alături de ea la turneul de la Dubai. Australianul are o înțelegere cu Simona pentru a avea un program flexibil. Astfel a avut nevoie de câteva zile libere pentru a putea sta cu familia sa. Oricum a anunțat că revine alături de Simona la Indian Wells și Miami.

„Chiar dacă nu ai fost aici, cu noi, rolul tău este foarte important. Mulţumesc!”, i-a transmis campioana de la Dubai antrenorului său.

Halep, al 20-lea titlu

Simona Halep a devenit campioană la Dubai după o ce a învins-o pe Elena Rybakina, scor 3-6, 6-3, 7-6. După câștigarea acestui trofeu, campioana de la Wimbledon s-a ales și cu o sumă frumușică de bani. A primit un cec în valoare de aproximativ 645.146 de euro. În acest an a fost al treilea turneu jucat de româncă, după Adelaide și Australian Open.

Citește și: Ioan Niculae le-a dat primele jucătorilor! Astra, în play-off

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: