Redactia.ro
Home » Sport » Ioan Niculae le-a dat primele jucătorilor! Astra, în play-off

Ioan Niculae le-a dat primele jucătorilor! Astra, în play-off

Ioan Niculae le-a dat primele jucătorilor

Ioan Niculae le-a dat primele jucătorilor pentru calificarea în play-off. După meciul cu Sepsi, Gabi Tamaș îi reamintea patronului să-și onoreze promisiunea făcută.

Președintele giurgiuvenilor, Dani Coman a declarat că patronul Ioan Niculae și-a onorat promisiunile făcute jucătorilor.

”Într-adevăr, nu suntem la zi cu banii dar nu a plecat nimeni neplătit de la Astra, chiar dacă au mai fost întârzieri. Jucătorii au depus o muncă grea, aseară au avut cea mai mare primă de până acum. În afara primelor pe care fiecare jucător le are contract, au avut prime suplimentare la fiecare meci. Și aseară (n.r. – duminică seară) au avut cea mai mare primă de până acum, dar la victorie. Este meritul lor că au adunat puncte, că au luat acele prime. Și al antrenorilor, pentru că și ei au muncit, au fost zi de zi la antrenamente. S-au pregătit bine, din punctul meu de vedere”, a spus Dani Coman, la Digi Sport Matinal.

Patronul le-a dat cele mai mari prime

Ioan Niculae le-ar fi dat jucătorilor cele mai mari prime de până acum. Patronul echipei a povestit după meciul cu Sepsi cum a trăit partida în tribune.

„Nu sunt nici dezamăgit nici fericit! Încă un meci slab făcut de echipă mai ales în prima repriză, nu ştiu ce se întâmplă, a fost poate o treabă de moral, cu presiunea asta şi aţi văzut ce emoţii am trăit”, a declarat după meci patronul Astrei.

Șeful giurgiuvenilor s-a enervat în prima repriză și a plecat de la meci. Ulterior a revenit și a asistat la calificarea echipei sale în play-off. Sepsi a condus cu 2-0, însă Astra a reușit să revină și a terminat meciul la egalitate, scor 2-2. Până acum cea mai mare primă primită de jucătorii Astrei a fost 20.000 de euro, pentru toată echipa.

Citește și: Jucătorii de la Gaz Metan, petrecere după meci!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: