Redactia.ro
Home » Sport » Jucătorii de la Gaz Metan, petrecere după meci!

Jucătorii de la Gaz Metan, petrecere după meci!

Jucătorii de la Gaz Metan, petrecere

Jucătorii de la Gaz Metan au declanșat fiesta în vestiar după meci. Elevii lui Iordănescu s-au calificat pentru prima dată în play-off-ul Ligii I.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#GazMetan #Victorie #Playoff

O postare distribuită de Gaz Metan Mediaș (@gazmetanmediasoficial) pe

Gaz Metan a câștigat 1-0 meciul cu Dinamo și și-a asigurat pentru prima dată biletele pentru play-off. Golul victoriei a fost dat de Cardoso în prima repriză. La finalul meciului jucătorii s-au bucurat pe teren alături de suporteri. Au cântat și au dansat. Apoi toată “nebunia” s-a mutat în vestiar. Au continuat să cânte și să scandeze: „Să vină banii la băieți!”. Alături de ei a intrat și președintele echipei Gaz Metan Mediaș, Ioan Mărginean, care a dansat și el la bustul gol. Au deschis șampania și petrecerea a continuat ceva vreme.

Ce prime primesc jucătorii lui Iordănescu

Ioan Mărginean, președintele celor de la Gaz Metan, a anunțat că jucătorii medieșeni au prime trecute în contract. Astfel nu se va pune problema de o sumă pentru o clasare în primele șase.

”Nu au nicio primă. Au prime în contract. Ca la orice club profesionist. Au un salariu și o primă de obiectiv”, a spus oficialul Gazului, la Digi Sport.

186.000 de euro, este diferența dintre locul 6 și locul 7, din drepturile tv. Această sumă cel mai probabil va fi împărțită jucătorilor. Indiferent de rezultatul pe care îl vor obține în play-off, medieșenii nu vor putea juca în cupele europene. Clubul este în insolvență în acest moment. Abia după un an după ce va ieși din insolvență i se va permite să joace în Europa.

Citește și: Dan Petrescu e furios din cauza regulamentului! „Muncim ca proștii”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini