Redactia.ro
Home » Sport » Dan Petrescu e furios din cauza regulamentului! „Muncim ca proștii”

Dan Petrescu e furios din cauza regulamentului! „Muncim ca proștii”

Dan Petrescu e furios din cauza regulamentului

Dan Petrescu e furios din cauza regulamentului! Antrenorul a răbufnit după meciul câștigat cu Craiova. Acesta a spus că este supărat din cauza regulamentului.

Campioana României a terminat sezonul regulat pe primul loc cu 6 puncte faţă de a doua clasată, Universitatea Craiova. Este cea mai mare diferență de când în Liga I a fost introdus noul sistem de joc. În conformitate cu acesta, campioana rămâne fără jumătate de puncte.

„Acum iar se înjumătăţesc punctele, suntem din nou dezavantajaţi,nu-i corect, noi am muncit ca proştii şi ne iau punctele. Sunt 3 puncte diferenţă în playoff, dar era mai bine cu 6. Lotul Craiovei, al FCSB, sunt echipe care se bat la titlu. Mie îmi place mult Botoşaniul va face multe puncte, nu ca Sepsi sezonul trecut,” a precizat Dan Petrescu.

Cum arată clasamentul după înjumătățirea punctelor

CFR Cluj are un avans important în play-off. Echipa lui Dan Petrescu va intra în partea a doua a sezonului cu un avans de 3 puncte față de următoarea clasată, Universitatea Craiova. A treia clasată, FCSB va avea cu 4 puncte mai puțin. În acest an doar Gaz Metan beneficiază de regula înjumătățirii punctelor. Astfel, CFR are 26 de puncte, Craiova 23 de puncte, FCSB 22 de puncte, Gaz Metan 22 de puncte, Astra 21 de puncte, Botoșani 21 de puncte.
Botoșani mai are un meci de disputat. Dacă câștigă va avea 23 de puncte, dacă nu 22.

Citește și: Craiova – CFR Cluj 0-2! Meci incredibil în Bănie!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: