Redactia.ro
Home » Sport » Craiova – CFR Cluj 0-2! Meci incredibil în Bănie!

Craiova – CFR Cluj 0-2! Meci incredibil în Bănie!

Craiova - CFR Cluj 0-2

Craiova – CFR Cluj 0-2, în ultima pertidă a zilei. Jucătorii ambelor echipe au făcut un adevărat spectacol în derby-ul etapei.

„Veneam după un meci intens, iar moralul jucătorilor nu era unul bun. Azi aveam nevoie de puțin noroc, iar de data aceasta norocul a fost de partea noastră. Costache și Itu au jucat foarte bine, Rondon a jucat excelent, iar Chipciu a jucat și el extraordinar. Sunt foarte mulțumit de randamentul jucătorilor mei. Atmosfera a fost senzațională. De când sunt în România, eu n-am trăit așa ceva”, a spus Dan Petrescu, la Digi Sport.

Elevii lui Dan Petrescu au deschis scorul prin Rondon, după 9 minute. Oltenii nu s-au lăsat și au atacat poarta lui Arlauskis, care a făcut o adevărată paradă și și-a salvat echipa.

”Am jucat la Craiova, pe un teren cu suporteri minunați. Dacă CFR avea acest public, aveam acum, nu trei, ci 13 puncte avans! A fost un meci greu, după Sevilla, Mister a schimbat echipa, dar încărcătura a fost mare”, a spus Arlauskis.

Nistor, Mihăilă, Koljic au ratat ocazii uriașe. În repriza a doua, CFR și-a mărit avansul după ce Matic a deviat cu spatele în poartă centrarea lui Manea.
CFR Cluj a terminat sezonul regulat pe primul loc cu 52 de puncte în timp de oltenii au 46 de puncte.

„Sunt fericit că am putut să ajut echipa. Suntem bucuroşi, cu atitudine am câştigat acest meci, ne-am dăruit, am făcut tot ce depinde de noi, am arătat ca o echipă mare în seara asta. Este bine că nu am primit gol. Toate echipele au şanse în play-off, dar noi dacă jucăm aşa va fi şi mai greu decât în anii trecuţi pentru cineva să ne bată,” a fost reacţia lui Cristi Manea după meci.

Oltenii au făcut o atmosferă de vis

🎥 LIVE: Galeria Universității în drum spre stadion.#SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Publicată de Universitatea Craiova pe Duminică, 23 februarie 2020

Suporterii olteni au făcut o incendiară. Înaintea meciului s-au adunat în centrul Craiovei, au cântat, au scandat și apoi s-au îndreptat spre stadion. Nu au lipsit nici torțele, fumigenele și tobele. Pe stadion au cântat aproape fără oprire. În prima repriză, mecul a fost întrerupt câteva minute. Fanii au aruncat în teren cu obiecte și petarde.

Citește și: S-au aflat echipele calificate în play-off! Viitorul, out!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: