Redactia.ro
Home » Sport » S-au aflat echipele calificate în play-off! Viitorul, out!

S-au aflat echipele calificate în play-off! Viitorul, out!

S-au aflat echipele calificate în play-off

S-au aflat echipele calificate în play-off. Cele 6 echipe care se vor lupta anul acesta sunt CFR Cluj, U Craiova, FCSB, Gaz Metan, Astra și FC Botoșani.

În urma meciurilor disputate duminică, 23 februarie, s-au stabilit toate cele 6 echipe care vor juca în acest sezon în play-off. Astfel primele în clasament sunt CFR Cluj, U Craiova, FCSB, Gaz Metan, Astra și FC Botoșani. Este pentru prima dată, de la introducerea acestui sistem când Viitorul lui Gheorghe Hagi rămâne pe dinafară. Alături de Viitorul în play-out mai sunt Dinamo București, Sepsi Sf. Gheorghe, Chindia Târgoviște, FC Hermannstadt, Poli Iași, Academica Clinceni și FC Voluntari. Ultimele două formații calificate în play-off s-au aflat azi. Pentru cele două locuri rămase disponibile au luptat Astra, Gaz Metan și Viitorul. Constănțenii au fost singurii care au depins și de rezultatele celorlalte echipe. Astra a terminat la egalitate 2-2 cu Sepsi, în timp ce Gaz Metan Mediaș s-a impus cu 1-0 în fața lui Dinamo. Ultima partidă a etapei se va disputa luni, 24 februarie. FC Botoșani va întâlni pe teren propriu pe Poli Iași.

Viitorul, prima dată în play-out

Este pentru prima dată când echipa lui Gheorghe Hagi nu este în play-off. De altfel este o premieră faptul că o campioană joacă în play-out.

”Asta este, nu azi s-a pierdut calificarea în play-off. Au fost mai multe meciuri în toamnă, în care nu am ajucat așa cum trebuie. Am făcut anumite greșeli, am jucat destul de bine, am avut ocazii, dar a existat precipitare și asta e. În continuare trebuie să muncim, să arătăm cât de buni suntem și să fim entuziaști. Lucrul cel mai important este că nu am intrat în play-off. Este o chestie nouă pentru noi. Anul acesta am avut ghinion față de sezoanele trecute. Așa se scrie istoria, trebuie să acceptăm”, a mai spus Gică Hagi, la Digi Sport.

Citește și: Gabi Tamaş, mesaj către Niculae! „Îl așteptăm în vestiar!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: