Redactia.ro
Home » Știri » Gigi Becali nu ține cont de lege! Cum a încălcat latifundiarul regulile de circulație

Gigi Becali nu ține cont de lege! Cum a încălcat latifundiarul regulile de circulație

Gigi Becali, iubita,

Gigi Becali nu a mai ținut cont de reguli. Celebrul milionar a încălcat toate regulile de circulație, dar nu a uitat însă de Dumnezeu. Latifundiarul a făcut un gest și pentru cerșetori.

 

Gestul făcut de Becali

 

Unul dintre cei mai bogați oameni din România, Gigi Becali, deși este un adevărat credincos și nu ezită să arate acest lucru ori de câte ori are ocazia, clachează când vine vorba de respectarea regulilor.

Becali a apărut, în plină zi, în bolidul său de lux, și a făcut greșeală dup greșeală. Latifundiarul s-a grăbit să ajungă acasă și a încălcat toate regulile de circulație până a ajuns.

Acesta a ”uitat” să ofere prioritate unei persoane care traversa strada chiar în momentul în care a ajuns pe trecerea de pietoni. Mai ult, o bună parte din drumul până la vila sa de milioane de euro, latifundiarul a mers pe sensul opus.

Nu este un secret că de fiecare dată când ajunge acasă, cerșetorii îl așteaptă pe Becali acasă. Milionarul nu ezită să le ofere acestora bani, lucru pe care l-a făcut și în această situație.

 

 

Becali, din nou prieten cu presa

 

Gigi Becali a anunțat că nu va mai vorbi cu presa. O perioadă nu foarte lungă s-a ținut de cuvânt. Acum câteva zile s-a întâlnit cu jurnaliștii și nu s-a putut abține.

Finanțatorul roș-albaștrilor a mers zilele trecute la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a fi reabilitat. Becali vrea să fie totul în ordine la 7 ani după ce a fost trimis la închisoare. Acolo a fost așteptat de jurnaliști și până la urmă nu a rezistat.

După două luni de tăcere a vorbit din nou despre fotbal. De data aceasta subiectul a fost echipa națională. Latufundiarul l-a criticat pe selecționerul României, chiar dacă acesta este finul său. Gigi Becali este nemulțumit pentru că nu au fost chemați la lot mai mulți jucători de la FCSB.

Deși este finul său, omul de afaceri nu l-a menajat deloc pe Mirel Rădoi. Acesta spune că poate ar trebui să fie numit un alt selecționer, în condițiile în care naționala României a pierdut trei meciuri oficiale la rând.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: