Redactia.ro
Home » Sport » Atât a fost! Gigi Becali nu s-a putut abține! A vorbit după două luni

Atât a fost! Gigi Becali nu s-a putut abține! A vorbit după două luni

gigi becali, fcsb, mirel radoi,

Gigi Becali a anunțat că nu va mai vorbi cu presa. O perioadă nu foarte lungă s-a ținut de cuvânt. Astăzi s-a întâlnit cu jurnaliștii și nu s-a putut abține.

Finanțatorul roș-albaștrilor a mers astăzi la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a fi reabilitat. Becali vrea să fie totul în ordine la 7 ani după ce a fost trimis la închisoare. Acolo a fost așteptat de jurnaliști și până la urmă nu a rezistat. După două luni de tăcere a vorbit din nou despre fotbal. De data aceasta subiectul a fost echipa națională. Latufundiarul l-a criticat pe selecționerul României, chiar dacă acesta este finul său. Gigi Becali este nemulțumit pentru că nu au fost chemați la lot mai mulți jucători de la FCSB.

„Bă… fără Man, Coman și Tănase n-ai ce căuta la naționala României. Aia-i națională? Păi, Tănase e cel mai bun jucător din România la ora asta și nu e convocat! Man, unul dintre cei mai buni. 15 milioane. Nu e convocat «15 milioane». 11-le ideal este: iei foaie şi scrii primul Tănase, după aia nu ştiu ce faci. Pui Tănase, Man, Coman şi Olaru. Ăștia 4. Fără ăștia nu poţi să începi, iei bătaie de la toți. Dacă începi fără Tănase, nu ai ce să joci. E numărul 1. Tănase, Olaru, Man și Coman, s-a rezolvat echipa națională a României”, a declarat omul de afaceri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Becali vrea un alt selecționer

Deși este finul său, omul de afaceri nu l-a menajat deloc pe Mirel Rădoi. Acesta spune că poate ar trebui să fie numit un alt selecționer, în condițiile în care naționala României a pierdut trei meciuri oficiale la rând.

„Mirel Rădoi nu e potrivit, dacă a mâncat 3 bătăi. E finul meu și îl iubesc, dar dacă mănânci 3 bătăi? Eu îl știam pe Rădoi demn. De ce te mai agăți? Ai mâncat 3 bătăi, la revedere. Ce să mai faci? Gata!”, a mai spus Becali.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: