Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali: ”Nu vreau să fiu luat de prost”! Scandal pentru drepturile TV

Gigi Becali: ”Nu vreau să fiu luat de prost”! Scandal pentru drepturile TV

gigi becali, drepturi tv,

Gigi Becali a venit urgent la sediul LPF pentru a discuta cu Gino Iorgulescu despre banii pe care cluburile trebuie să le primească din drepturile TV.

Firma care deține drepturile TV ar vrea să schimbe contractul. S-ar dori ca plățile către cluburi să se facă lunar și nu cum era până acum, când echipele primeau o rată consistentă la începutul sezonului. Suma pe care o primesc cluburile din Liga 1 este de 28 de milioane de euro plus TVA.

“Nu accept să fiu luat de prost. Este o situație urâtă. Am venit aici și am vrut să fie un fel de strigăt. Acum, televiziunile vor act de cesiune! I-am spus lui Gino că îl dau în judecată. Televizunile trebuie să respecte cu sfințenie. Vreau să atrag atenția Federației. Se fac 16 echipe. S-a spus că ar fi mai atractiv. Înainte să votezi, cheamă televiziunile și negociază cu ei! Întreabă-i câți bani dau în plus! Îl îndrum pe Burleanu să ia legătura cu televiziunile să vorbească despre ce e atractiv la noul campionat”, a spus Becali.

“Să plătească Federația!”

Gigi Becali nu vrea nici în ruptul capului să plătească penalități pentru cele 7 meciuri din Liga 1 care nu s-au mai disputat. După ce a stat de vorbă cu jurnaliștii, Becali a intrat în sediul LPF. După nici jumătate de oră a ieșit mult mai calm. Latifundiarul a anunțat că în sezonul următor nu vor mai fi meciuri amânate din cauza pandemiei de coronavirus.

“Să plătească Federația Română de Fotbal, că ea a înghețat campionatul! Acum avem inteligență, e exact cum spuneam eu la început. Ai COVID? Stai acasă! N-ai COVID? Treci și joci! N-ai jucători, joacă juniorii! Îl îndemn pe Burleanu să țină cont de ceea ce am votat noi, adică puncte per meciuri jucate”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: