Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali, oprit în trafic de un echipaj de la Rutieră! Ce ilegalitate a comis omul de afaceri

Gigi Becali, oprit în trafic de un echipaj de la Rutieră! Ce ilegalitate a comis omul de afaceri

GALERIE FOTO (4) Gigi Becali, oprit în trafic de un echipaj de la Rutieră! Ce ilegalitate a comis omul de afaceri

Gigi Becali, oprit în trafic de un echipaj de la Rutieră! Ce ilegalitate a comis omul de afaceri. Unul dintre cei mai cunoscuți milionari din România, a fost oprit de polițiști pe străzile din București.

Gigi Becali, oprit în trafic de un echipaj de la Rutieră! Ce ilegalitate a comis omul de afaceri

Potrivit Cancan.ro, Gigi Becali a fost oprit de oamenii legii în timp ce mergea cu bolidul de lux pe străzile din Capitală. Chiar în ziua în care credincioșii sărbătoreau Botezul Domnului, Gigi Becali a fost oprit de polițiștii de la Rutieră. Becali se afla la volanul Benteley-ul de 250.000 de euro, când a fost tras pe dreapta. Se pare că milioanarul ar fi blocat circulația în cartierul Dorobanți cu bolidul său de lux de un sfert de milion de euro.

Reacția omului de afaceri

Patronul FCSB a coborât din mașină și s-a îndreptat către oamenii legii, fiind îmbrăcat cu o ținută sport și adidași de firmă și o tradițională căciulă de astrahan. Fiind ziua Bobotezei, se pare că milioanarul a scăpat basma curată, deoarec3e polițiștii au fost indulgenți și nu l-au sancționat pentru abaterile făcute.

Gigi Becali a apărut conducând mașina de lux a nepotului care i-a intrat în dizgrație, Vasi Geambazi. Acesta a fost văzut conducând un Bentley Bentayga, fiind evaluat al un sfert de milion de euro. Din cauza afacerilor pe care trebuie să le rezolve, Becali nu ia înseamnă anumite reguli. Acesta a fost zărit când vorbea la telefon în timp ce conducea. Dar din fericire, nu se afla niciun polițist prin zonă la momentul acela, altfel, milioanarul ar fi riscat o amendă usturătoare.

Citeste si:Dana Rogoz suferă de trombofilie în sarcină. Actrița face injecții zilnic

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: