Redactia.ro
Home » Știri » Gigi Becali, pictat pe pereții unei biserici din Teleorman. Patronul FCSB a izbucnit în lacrimi în fața preoților

Gigi Becali, pictat pe pereții unei biserici din Teleorman. Patronul FCSB a izbucnit în lacrimi în fața preoților

GALERIE FOTO (2)

După ce l-a adus la FCSB pe Edi Iordănescu, Gigi Becali a trecut fotbalul pe locul 2. Acum, latifundiarul din Pipera are preocupări mult mai creștine. Petrece timp cu familia și ctitorește biserici! Așa se face că a ajuns Gigi Becali pictat pe pereții unei biserici din Teleorman. Patronul FCSB a izbucnit în plâns la ceremonia de sfințire a lăcașului.

Fotbalul trece pe locul 2 pentru Gigi Becali. De curând, Latifundiarul din Pipera a devenit ctitorul unei biserici din judeţul Teleorman.

Patronul FCSB a finanțat construirea bisericii mari din cadrul Mănăstirii Pantocrator, iar duminică a participat la sfinţirea lăcașului. Și în semn de recunoștiință pentru ajutorul financiar, Gigi Becali și soția sa au fost pictați pe unul dintre pereții bisericii. Alături de ei, apar imortalizaţi şi alţi membri ai familiei latifundiarului.

Gigi Becali, pe pereții unei biserici din Teleorman. A izbucnit în plâns

Gigi Becali a izbucnit în plâns în fața preoților, la ctitorirea Mănăstirii Pantocrator din Drăgănești, județul Teleorman. Patronul FCSB, alături de sora sa, Domnica Geambazi, dar și de fostul primar general al Bucureștiului, Adriean Videanu, sunt cei trei ctitori ai noii Mânăstiri.

Întreaga ceremonie s-a desfășurat sub Înaltul Patronaj al Patriarhului Daniel, mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

Gigi Becali a fost emoționat până la lacrimi atunci când a primit din partea patriarhului Crucea Patriarhală pentru mireni. Aceeași distincție a primit-o și Adriean Videanu. În schimb, sora lui Gigi a primit Crucea „Maria Brâncoveanu”.

La slujbă au participat câteva mii de credincioși, veniți din toate zonele țării.

Preoți din Grecia și-au făcut prezența la sfințirea bisericii ridicate în 2012, pe ruinele unui fost spital abandonat. În fiecare an, în Duminica Mironosițelor se organizează un pelerinaj la biserica Pantocrator. Numele bisericii înseamnă Atotțiitorul.

Cu prilejul sfințirii bisericii Mănăstirii Pantocrator în 26 septembrie 2021, vom avea bucuria de a ne închina ,,Mâinii Stângi a Sfintei Maria Magdalena” care este caldă, ce va fi adusă de la Sfântul Munte Athos.”, au transmis reprezentanții Mănăstirii Pantocrator.

Moaștele Sfintei Mironosiţe Maria Magdalena au ajuns vineri seară în România. Racla cu mâna Sfintei Mironosițe a fost adusă din Grecia, de la Mănăstirea Simonopetra, cu prilejul sfinţirii bisericii Aşezământului monahal Pantocrator de la Drăgăneşti – Vlaşca, jud. Teleorman.

Gigi Becali: „Eu îmi doresc să mă retrag la mănăstire”

Se știe că Gigi Becali este extrem de credincios, iar acest fapt i-a adus ideea de a se retrage la mânăstire la bătrânețe. Deși latifundiarul din Pipera se teme că soția și fiicele sale nu sunt de acord cu decizia sa, acesta rămâne un mare vis de-al patronului FCSB.

„Asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil”, a mărturisit Gigi Becali, în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: