Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali s-a răzgândit! FCSB ar putea relua antrenamentele

Gigi Becali s-a răzgândit! FCSB ar putea relua antrenamentele

Gigi Becali s-a răzgândit

Gigi Becali s-a răzgândit. În urmă cu două zile, patronul celor de la FCSB anunța că echipa sa își suspendă activitatea. Acum însă se pare că s-a răzgândit.

Patronul FCSB a suspendat duminică antrenamentele, pentru că jucătorii săi se tem de coronavirus. Aceeași decizie a fost luată de mai multe echipe. Totuși, Becali se pare că s-a răzgândit. A făcut un set de reguli care trebuie respectate de toată lumea și vrea să întrerupă carantina.

”Acum nu mai facem antrenamente, dar le vom începe din nou. Legea spune să nu stai la mai puțin de un metru de cineva și să nu fie mai mult de 50 de persoane într-un loc. Asta înseamnă că nu ai voie la dușuri, la vestiare și-n sala de mese. Dar poți face antrenamente fizice. Dacă le dai jucătorilor să facă acasă, nu le fac. Unde să facă? Într-un apartament de 20 de metri pătrați?”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Ce reguli trebuie respectate

Patronul celor de la FCSB a explicat clar ce reguli trebuie să respecte toată lumea. A explicat și cum vor arăta noile antrenamente. Mai mult, Becali a anunțat că va merge personal să supravegheze totul.

”Îi chem să facă pregătire fizică și să stea la 5 metri unul de celălalt. Nu facem antrenament cu mingea, că asta înseamnă să existe contact. Doar pregătire fizică. Vorbim cu ei și o să înțeleagă. O să merg și eu să văd. Dacă jucătorii dau mâna între ei, oprim tot și îi trimitem acasă, să facă acolo pregătire. Îi întrebăm dacă vor să se pregătească în aer liber, ca un om normal, sau în aer închis într-o cameră de 20 de metri pătrați. Vom respecta legea. Fiecare mănâncă și face duș la el acasă!”, a mai declarat omul de afaceri.

Citește și: Dan Petrescu vrea titlul! Ce spune antrenorul celor de la CFR

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: