Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali şi Mihai Stoica au făcut lista! Ce transferuri pregăteşte FCSB

Gigi Becali şi Mihai Stoica au făcut lista! Ce transferuri pregăteşte FCSB

Gigi Becali şi Mihai Stoica au făcut lista

Gigi Becali şi Mihai Stoica au făcut lista. Directorul sportiv al celor de la FCSB a acordat un interviu în exclusivitate pentru Digi Sport, în care a explicat toate mutările care vor fi făcute.

Mihai Stoica spune că în această iarnă nu se vor face multe transferuri. În schimb există mai mulţi jucători care nu mai fac parte din planurile antrenorului Bogdan Argeș-Vintilă.

„Vor fi jucători care nu fac deplasarea în Spania. Vor să plece, pleacă! Nu vor să plece, nu vor, se vor antrena separat. În niciun caz nu putem pleca cu 27 de seniori în Spania. În niciun caz nu va pleca vreun jucător important. Aaaa, stăm de vorbă doar la o ofertă de nerefuzat. De veniri, din ce am vorbit cu Gigi Becali, va aduce un fundaș central și cam atât”.

Marţi este programată vizita medicală, apoi va urma cantonamentul din Spania. În aceată iarnă FCSB are programate 4 meciuri amicale cu FC Basel, Karlsruher SC, Lokomotiv Moscova şi Jeonbuk Hyundai.

Harlem Gnohere ar putea pleca

Harlem Gnohere ar putea să o părăsească pe FCSB, în această iarnă. Se pare că, Levski Sofia ar fi interesată să-l transfere pe fotbalistul de 31 de ani. Potrivit Fakti.bg, bulgarii ar putea plăti aproximativ un milion de euro, în schimbul lui Harlem Gnohere. Francezul a mai fost dorit de Levski Sofia şi în urmă cu doi ani, dar atunci a decis să joace pentru FCSB. Mai există oferte şi de la cluburi din Orientul Mijlociu, dar fotbalistul a spus că preferă să rămână în Europa. Dacă cele două cluburi ajung la un acord, cei de la Levski Sofia ar dori să perfecteze transferul cât mai repede.

Citeşte şi: Al Hilal s-a calificat în sferturile Cupei Regelui! Meci nebun cu Al Faysaly!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: