Redactia.ro
Home » Sport » Al Hilal s-a calificat în sferturile Cupei Regelui! Meci nebun cu Al Faysaly!

Al Hilal s-a calificat în sferturile Cupei Regelui! Meci nebun cu Al Faysaly!

Al Hilal s-a calificat în sferturile Cupei Regelui

Al Hilal s-a calificat în sferturile Cupei Regelui, după un meci incredibil cu Al Faysaly. Echipa lui Răzvan Lucescu a câştigat după executarea loviturilor de departajare.

Echipa lui Răzvan Lucescu este de neoprit. Al Hilal a ajuns în sferturile de finală ale Cupei Regelui, după ce a trecut de Al Faysaly, fosta formaţie a lui Mircea Rednic. După 90 de minute scorul a fost egal, 2-2, aşa că totul s-a decis în urma loviturilor de departajare. Burayk a deschis scorul în minutul 18, dar Bonevacia a egalat până la pauză. Al Hilal a preluat încă o dată conducerea în minutul 63, după golul lui Saleh Al Shehri. Qasem a egalat şi a dus meciul în prelungiri. Apoi s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Al Hilal a înscris de 6 ori şi s-a calificat în sferturi.

Al Hilal, desemnat cel mai bun club

Al-Hilal a fost desemnat de curând cel mai bun club din zona arabă. Distincția i-a fost acordată la gala organizată la Dubai, de Asociația Europeană a Agenților de Jucători și Asociația Europeană a Cluburilor. Cel care a înmânat premiul pentru cel mai bun club arab a fost Mikael Silvestre, fostul star de la Inter Milano, Manchester United și Arsenal. Al-Hilal este pe locul șapte în campionatul Arabiei Saudite. Are 21 de puncte, cu opt mai puține decât liderul Al Nasr Riyadh, dar cu trei meciuri mai puțin.

Răzvan Lucescu, antrenorul român al anului

Răzvan Lucescu a fost desemnat în ultimii doi ani antrenorul român al anului. Sezonul trecut a reuşit eventul cu PAOK Salonic. Apoi când nimeni nu se aştepta a decis să-i părăsească pe greci şi a acceptat oferta celor de la Al-Hilal. Cu saudiții a adunat 15 victorii din 25 de partide jucate.
Răzvan Lucescu are până acum 7 trofee în carieră.

Citeşte şi: Oltenii îl vor pe Dan Nistor! Fanii lui Dinamo sunt furioși!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: