Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali, spectacol la Înalta Curte! Ce i-a transmis lui Florin Talpan

Gigi Becali, spectacol la Înalta Curte! Ce i-a transmis lui Florin Talpan

Gigi Becali, spectacol la Înalta Curte!

Gigi Becali a făcut spectacol! Finanțatorul celor de FCSB s-a întâlnit cu Florin Talpan la Înalta Curte, acolo unde așteaptă să afle dacă îi va plăti juristului despăgubiri în valoare de 30 de mii de euro. Cum l-a văzut, Becali i-a trimis pe reporteri să-i pună câteva întrebări.

Ca de fiecare dată, Gigi Becali a oferit mai multe interviuri jurnaliștilor care îl așteptau la Înalta Curte. În timp ce vorbea cu aceștia și-a făcut apariție și Florin Talpan. În acel moment între reporter și finanțatorul de la FCSB a avut loc un dialog spumos.

„Îl iau și în brațe pe Talpan, îi strâng mâna, dar 30 de mii de euro sunt bani mulți”, a declarat inițial Becali.

Apoi l-a trimis pe reporter să discute direct cu Talpan.

„Uite-l, ia! Vrea bani degeaba, ia, întrebați-l ‘Domnu’ Talpan, vreți bani degeaba?’! Fugi după el, du-te, du-te vezi ce zice”, a mai spus amuzat Becali.

„Eu am militat mereu pentru dreptate. Toate hotărârile obținute pentru CSA Steaua și procesele câștigate sunt dovada. Aștept ca instanța să țină cont că am fost calomniat și azi. Voi lupta în continuare pentru dreptate și adevăr”, a declarat Talpan.

Despăgubiri pentru jigniri

Curtea de Apel a decis în urmă cu un an, ca Becali să plătească 30.000 de euro pentru jigniri repetate la adresa juristului de la CSA Steaua, Florin Talpan. Acesta este omul care l-a lăsat pe finanțatorul echipei FCSB fără marca și numele Steaua. În plus Talpan a reușit să recupereze și o sumă importantă de bani de la Becali, pe care acesta o avea de dat clubului Armatei, pentru închirierea bazei din Ghencea.
În 2014 a fost dată sentința definitivă în cazul marcii Steaua, după ce ICCJ a stabilit că aceasta aparține clubului Armatei. În 2016, Curtea de Apel București a obligat societatea lui Becali să-și schimbe numele. Acest lucru s-a întâmplat în 2017, când a apărut și noua denumire FCSB.

Citește și: Claudiu Keșeru este dorit de Beșiktaș! Keșeru:”E un subiect delicat”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: