Redactia.ro
Home » Monden » Gigi Becali, un nou atac la adresa Anamariei Prodan. „Doamne ferește”

Gigi Becali, un nou atac la adresa Anamariei Prodan. „Doamne ferește”

Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Gigi Becali

Gigi Becali a ieșit din nou la atac. Patronul FCSB a vorbit despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea mișcare din partea latifundiarului.

Laurențiu Reghecampf revine la FCSB?

De ceva vreme se aud zvonuri cum că Laurențiu Reghecampf s-ar putea întoarce la FCSB. Gigi Becali nu s-a putut abține și a făcut declarații pe marginea acestui subiect. Cu toate că Laurențiu Reghecampf a fost cel cu care echipa FBSC a reușit să obțină cele mai mari performanțe din ultimii ani, Gigi Becali a declarat că nu el va fi noul antrenor. Milionarul a precizat că cel puțin până în vara viitoare nici nu se pune problema unui nou antrenor, deoarece postul este ocupat de Dinu Todoran de doar câteva săptămâni.

Până la anu’ în vara nu se pune problema că Reghecampf să revină. Avem antrenor. Știți că nu vorbesc cu femei, chiar nu vreau să mai vorbesc. O simpatizăm. Aveam o simpatie mai aparte pentru ea, că glumea, na. Se comportă așa…prietenoasă, gingașă. Că zice ea că mă uit la ea, doamne ferește! Să mă uit eu la o femeie măritată?„, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali nu s-a putut abține și a făcut precizări și despre Anamaria Prodan. El a spus că sexy impresara i-a fost dragă și că a avut o simpatie aparte pentru ea, dar după scandalul ce s-a iscat în ultima vreme între cei doi, acesta nu își mai dorește să comunice cu ea.

Gigi Becali în război cu Anamaria Prodan

Gigi Becali refuză să se împace cu renumita impresară de fotbal, Anamaria Prodan. Latifundiarul din Pipera a spus că motivul pentru care a avut o comunicare cu ea până acum a fost pentru că ”era nevasta lui Reghe”. Cât despre transferurile jucătorilor, patronul FCSB spune că el și Giovanni sunt pionii principali din acest punct de vedere și nu impresarii.

”N-am ce să mă împac. Nu vorbesc cu femeile. Vorbeam cu ea că era nevasta lui Reghe. Nu mă interesează. Nu stau să mă cert cu femeile. Un impresar este avocat. Pe mine nu mă deranjează. Eu când vând un jucător, nu-i bag în seamă pe impresari.Eu am nevoie de impresar ca să vând marfa? Eu vând un jucător şi Giovanni negociază salariul. La mine tot timpul nu se bagă impresarul la club”, a declarat Gigi Becali.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: